Може ли някои да каже какъв Софтоер е по подходящ за рисуване на Манга, Растер или Вектор?
_________________ instagram.com/selenitsaturn facebook.com/sailormoonselenitsaturn Моля ви дайте ми машина която записва Мислите, Въображението, Идеите, Сънищата, Чувствата, Мечтите...
Най добрия май е photoshop. Ако имаш и таблет ще ти е много по лесно. Manga studio също е доста полезна програма. Но най добре е да си рисуваш по старомодният начин.
Публикувано на: Пет Дек 16, 2011 1:50 pm
kratos
_________________ instagram.com/selenitsaturn facebook.com/sailormoonselenitsaturn Моля ви дайте ми машина която записва Мислите, Въображението, Идеите, Сънищата, Чувствата, Мечтите...
Без значение че е вектор, на мен ми е труно да рисувам с мишката... но ти ако си факир е друг въпрос
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения