|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 11:41 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Много, поради липса на друго четиво за момента.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 02, 2009 10:00 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ами горе доло около николкооооооо.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 02, 2009 10:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Може би съм прочел около 10 , завършени или временно спрени , излизащи нередовно или на точно определен интервал от време бил той време или месец сега следя главно ОП , Блийч , Наруто , Еър Гиър , Бърнинг Хелл и Феари Тейл , има и други , но успявам тях да си ги оставя да се натрупат 2-3 или ако успея повече глави и си ги чета на веднъж понеже ми е по-приятно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ако няма ОП обикновенно чета някое от тези които съм си оставил за такива случаи или си намирам ново. Не гледам ревюта , но до момента все съм попадал на манги които ми харесват - примерно отварям Онеманга и гледам ъпдейтите за деня и ако някое заглавие ме заинтересува цъкам и го преглеждам досега всички са ми харесали - тоест чета резюмето де
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|