Въпреки, че съм 110% сигурен, че ще я осерат и няма да се получи добре, има просто няколко бойни сцени в нея, които е срамота да не бъдат анимирани.
QFT, мейт - тази манга е уникална. Едно, че бойните й сцени са добри (особено тези с Макие Тачибана), но мен лично и сюжета й ми се струва много добър, доста по-сериозен от нормалните шоунен дивотии които се гледат най-много. Дано да се появи аниме и дано да не посрами мангата.
А иначе се надявам скоро да продължат Берсерк. Интересно ми е как ще вкарат леко фентъзи героите като Пък (надали ще преправят 1ви епизод), но и мангата, и анимето заслужават продължение.
_________________ "И блуждаейки между ангели и дяволи, макар и за кратко на този свят, ние растем, обичаме, мразим и правим илюзията, наречена живот, малко по-пъстра и по-правдоподобна... и може би малко по-красива."
Вагабонд. Единствения сериозен конкурент на Блейд-а в сейнен жанра, по всички категории - рисунък, история... Аз я слагам по-нагоре, защото поне е по-реална, и го няма момента "Манджи става, измъква двете забити в главата му остриета и наколва учудените гадове".
Леле последните чаптъри ако ги видя анимирани.... представям си - 5 еп. колене на Йошиока.... брутално. Боя с Байкен не е за изпускане, а с Сейджуро също... Деншичиро как да е, но със Сейджуро ще бъде нещо страхотно...
Абе що не ги анимират тия манги... какво, като е сейнен, няма да имат широка публика ли? Айде бе... В Япония хората едва ли гледат само леймърски шоунен-и без капка кръв в тях.
Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 10:39 am
olanti_22
аз искам да видя аниме Берсерк , което да е едно към едно с мангата
същия стил на рисуване, защото сегашното аниме адски много ме издразни, въобще не ми хареса
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 8:28 am
Gerx
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 6:52 pm Мнения: 1848 Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
аз искам да видя аниме Берсерк , което да е едно към едно с мангата същия стил на рисуване, защото сегашното аниме адски много ме издразни, въобще не ми хареса
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения