|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 3:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Старая се да са много, но все пак, има пекалено много онгоуйнги в листата ми и не мога да ги следа >.< забравям ги и после пак трябва да ги чета, но не искам да се пъча (макар, че тука има доста по-така от мене) но сигурно имам около 100 и аз ^^ иначе мога да каже, че бая шоуджо съм изчела ot sugar888 поне 1/5 от всички шоуджота и 100% всички смътове +/- някой друг, докопан от друго място XD (сега се сещам за 1 манга shinobi life дето не може да няма още излезнали...хм, ще видим) яои - и там поне 20тина съм изчела, може и повече, доста доужиншита по наруто и белина и някоя и друга игра но, хм, не помня заглавията - същото важи и за шоуджотата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) дори бях изчела 1 юри, но убийте ме, не помня как се казваше от one манга доста така следя и все обемни, мама им стара ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и все искам и още и още - толкова интересни заглавианца срещам и в манга ъпдейтс, но време малко, памет малка... но опреелено предпочитам мангата пред анимето - хем по-малко време ядеш, хем по бързо стигаш до готините моменти ^^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 7:18 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
phoenix_rage написа: Опитвам да изчета целият http://www.onemanga.com/ . Напредвам! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Почти целия съм го изчела... Ама не си струва да се чете, заради бройката. Предпочитам 1/3 от нещата, които съм ги чела да ги махна от списъка си и да ги заменя с множество по-качественио заглавия, които съм пропуснала.По-добре 60, ама качествени, отколко 160, ама все боклуци. А и е адски гадно да се чете онлайн, даже си е обидно. Onemangа понякога го ползвам вместо мангаъпдейтса, ако ме мързи. По темата...Напоследък бая ми се увеличиха мангите. Особено шоуджотата, които за 1 седмица съм изчеал 30на. Фана някое и всичко на авторката минавам...Много от тях са толкова клиширани и предвидими, че ме кефят на макс. Просто ей така, за удоволствието. и по манхва се зарибих, ама съм назад. Не знаех, че има толкова много качествени заглавия.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 05, 2009 7:41 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Хващам мангата, когато анимето зацикли спре, или си търся нещо набързо, за да запълня някакво време... Изобщо не следя броя им...но е доволно число, определено
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 12, 2009 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Мии, ако имам време мога да чета без да спра. Ей така, докато свърши мангата или докато заспя пред компа. Имам 60тина завършени заглавия, може би повече, без да броя доста уан-шотове и хентай-доуджинши... Всъщност сигурно са доста повече, защото толкова са тези, за които мога да се сетя веднага.. Онгоинг около 50...
Ама аз съм капризен. Както каза Зенит, по-добре 60 читави заглавия отколкото 500 всякакви... Да се убия, не ми харесва Инуяша, Уан Пийс, и доста други.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 27, 2009 8:58 pm |
ExcHyper2 |
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Ами малко са все още ... към 20, но сега си набележих доста заглавия и мисля тея дни да прочета колкото може повече, така че броят им ще нараства D: п.с. Попринцип ме мързи обаче яко, защото като гледам аниме само следя действието и не се натоварвам, а на мангата трябва да чета балонче по балонче, пък да разгледам арта, да зуумвам ако не се чете нещо (абе все едно незнаете как е ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и ме заболяват очите като чета по-дълго време
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга четете? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 3:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=434_1389131157.jpg) |
IvanTheChemist |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Бая манга следя, имам чувството, че се превежда по-бавно от колкото я гълтам. Скоро ще трябва да чета в движение за да ми е пълен кефа.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|