|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 19, 2011 11:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=45394_1311107210.jpg) |
lyhnn |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Направо ме е срам от моята скромна колекцийка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Имам само: Дистопия на Джудит Парк, Любовен квадрат 2 пак на нея, на френски Black butler vol.1 Black butler vol.2 на английски Claymore vol.1 Shinobi life vol.1 Red hot chili samurai vol.1 - всичките са ми подарък за рожденния ден ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) сега планирам и angel sanctuary да си поръчвам, че не можах никъде да си я намеря...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 28, 2011 4:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7778_1311620274.jpg) |
zipowebhead |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 12:24 am Мнения: 332 Местоположение: А в Чернобил сега също е лято...тревата синее,птичките лаят...
|
Последното ново, което добавих е 1,2,3,4 Naruto
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 27, 2011 9:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42019_1346057358.jpg) |
Roronoa Zoro |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
English: Naruto vol.1 Bleach vol.1 One Piece vol.1 One Piece vol.49 Soul Eater vol.1 Fairy Tail vol.1 ♥ бавноооооо но славно колекцията ми се увеличава
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 17, 2012 2:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Оо Яка колекция. А имах собствената си за нещо Като стана дума, май няма взаимно да се радваме с останалите 6 тома на Genju no Seiza ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Stupid Tokyopop!!!
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 17, 2012 3:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
|
Kane написа: Малеее... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Якооо Аз имам всички броеве на "Shogun", "Лукс", "Дяволската Клара", "Любовен Квадрат" - трите тома (общо казано тези на БГ), + 19 том на "Naruto" и 32 на "Bleach".
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 18, 2012 11:58 pm |
Kane |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 18, 2011 12:05 am Мнения: 4 Местоположение: Ruse
|
Аз пропуснах да си взема 8 том на Genju no Seiza. Сега цената му е много неприятна ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Надявам се да го намеря на някой търг.. Стискайте палци Затварянето на Tokyopop беше гаден удар. Наложи ми се спешно да изкупя Fruits Basket, и все пак не успях всички книжки, чак наскоро си купих 16 том. Сега се надявам да го получа по Коледа. Tokyopop имаха страхотно оформление на книжките. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Много се надявам някое издателство да откупи правата за Kaichou wa Maid-sama! , Shinobi Life, Demon Sacred и Genju no Seiza. Може би да преиздадат и някоя стара поредица. Вие какво мислите по въпроса?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 19, 2012 7:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
|
Да си кажа чесно не съм особено голям фен на издателството. Някои от поредиците им сякаш бяха издадени без компетенцията на нормален редактор и като цяло имам мнението че бяха с мотото "Количество над качество". Това и според мен беше причината че накрая затвориха. Преди 2010? издаваха прекалено много заглавия, които не виждам как толкова бързо са можели да бъдат усвоени от пазара.
Лично аз много повече се радвам на Делрей, заради допълнителните им бележки в края на книжките и затова, че се опитват да преведат възможно най-правдоподобно и правилно. Виз също подържат ниво над това, което беше Токиопоп. Единственото достойнство на ТП е еднаквата стилизация на книгите им. Веднъж като ги сложиш една до друга, просто те кефи червените емблемки да се наредят една до друга :Р
8ми том на Genju no Seiza принципно беше издаден на по-висока цена. Не съм сигурна каква точно беше - 12-3 долара някъде си мисля. Аз май го взех за 10 с намалението за преордър. Колкото до всички заглавия, които отидоха в небитието след затварянето им... Мир на праха им. Не вярвам да видим много от тях преведени, освен ако не броим онлайн превода. Яд ме е за Rebirth, Chronicles of the cursed sword, new pet shop of horrors, gakuen alice, yureka(въпреки, че следя френското и издание), demon sacred и т.н.
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 12, 2012 6:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1790.jpg) |
theDarkSite |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Новите ми добавки: Blood Alone на Masayuki Takano (1, 2, 3, 4 & 6) Shiori & Shimiko на Morohoshi Daijiro (5-те тома) и двете манги са на френски, купени за по левче от едно яко магазинче със стоки на фалирали френски магазини xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|