|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 3:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: One Piece - raws, спойлери и спекулации.  Публикувано на: Пет Сеп 24, 2010 4:43 pm |
 |
deathrazor |
|
 |
|
Цитат: It's with a great sadness that I'm here to announce for all One Piece fans that our beloved manga will be taking a break for 4 weeks , but it's scheduled to return in the #44 issue of WSJ .
Issue #39: week that goes through 22 till 28 of August;
Issue #40: week that goes through 29 of August till 04 September;
Issue #41: week that goes through 05 till 11 of September;
Issue #42: week that goes through 12 till 18 of September;
Week that goes through 19 till 25 of September; NO JUMP THIS WEEK!
Issue #43: week that goes through 26 till 02nd of October;
Issue #44: One Piece is set to return in this issue! On Monday (04 of October) Jump will be available in Japan; Тва вече беше пускано в Общи дискусии
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece - raws, спойлери и спекулации.  Публикувано на: Пет Сеп 24, 2010 7:43 pm |
 |
deathrazor |
|
 |
|
Logrus написа: Е нали скановете на мангастрийм излизат четвъртък, демек 29, за седмицата, която предстои Цитат: Issue #44: One Piece is set to return in this issue! On Monday (04 of October) Jump will be available in Japan;
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece - raws, спойлери и спекулации.  Публикувано на: Пет Сеп 24, 2010 7:45 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Цитат: First: The chapter 598 will be available in issue #44, that is going to be released on October 4th.
Second: As some of you already know, we get the spoiler (or even the chapter itself) before the manga actual released in Japan, with that said, we should expect to get the spoilers of chapter 598 on 29th of September or later, depends.

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece - raws, спойлери и спекулации.  Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 2:23 pm |
 |
Pinko |
|
 |
|
   Credit - doflamingo_37 ( AP Forum ) Translated - Steven D. Teach ( AP Forum ) Text just goes with the pics really. This was how I got it, probably a better way to word it. Luffy--big scar on his chest, long sleeves. Zoro--scar on right eye, haramaki wrap is fine. Nami--longer hair, bigger boobs Usopp-beefed up with whiskers Sanji--hair parts to opposite side Chopper--new hat Robin--can see her forehead Franky-bald Brook--soul king? Много ще ме е яд ако картинката е истинска както и информацията де ама тя е по картинката - Франки плешив и Зоро без 1 ръка ще ми трябва много време за да свикна. Особено Зоро - явно вече няма да е с 3 меча ... дано е фалшиво. Пак по картинката Робин, Чопър, Бруук и Усоп ме радват така почти нямат промяна де, Санджи също ме радва. Нами не ми харесва така ;/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece - raws, спойлери и спекулации.  Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 2:36 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|