|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 2:15 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
След последната глава дет изкара Тити на Блича му се дигнА рейтинга с 3 гласа, ама пак никой не си признава ,че гласувал за него... лолллллл СРАМММ !
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 2:41 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Брееей, че лоши.... никав credit не му давате на Кубо... Почнах да преглеждам Hajime no Ippo, ама тя много момчешка и ми се струва, че анимето ше ми е по-интересно. Ганза нема никав шанс, прекалено голям брейнфЪк ми е историята... Останалото - Кеничи май си струва и чака на опашка.Но се съмнявам да си променя мнението, просто съм фенка на Блича и толкуз. Шонен мн рядко ми закача вниманието, а тази манга успя.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Чет Фев 11, 2010 7:33 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Не знам, ама имам усещането, че пропуснахте смисъла на анкетата.
Не става дума за мангата, която вие смятате, че е най-добра, а за мангата, която масата смята за най-добра или в този случай-най-харесвана. Без значение какво спечели всеки има правото да гласува, за каквото и когато си поиска. Не стига, че интерсът е нисък, ами и съвсем да редуцирате бройката искате. А и Блийче е манга, популярна, с много фенове. Няма нищо изненадващо във вероятната й победа.
Аз ще дам глас за О!Супер!, тъй като обичам Ики, Бенкей, Йошитсуне и там умират...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Съб Фев 20, 2010 9:39 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Въпрос на маркетинг и реклама. Тази част е НАЙ- важна,по-най дори от качеството на самата манга. И ако мангата е сносна - глеей кво става. Никой не може да мръдне и с топ Блича и Наруто от първите места по популярност. Затва Тити и Киши могат да си позволят да си веят байрака и да си праат гаргара гат им скимне вече А ко стаа ве, Блича изравнил Кеничито. Аре хейтъри, вие сте П.П. Съгласна съм, че най-коректно и правдоподобно е да се гласува след като си изчел всички манги в листата и ги сравниш.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|