|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Reading manga on PC~Проблеми с очите? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 03, 2010 9:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Просто е свикнал. А аз още повече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не че имам избор - 8 часа на работа пред компютри а след това още 9 у дома xD Естествено нонстоп чета разни технически форуми и мануали та покрай това и манги
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Reading manga on PC~Проблеми с очите? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 18, 2010 11:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30916_1308794807.png) |
excape |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
По принцип от малка чета все вечер на лампа, тъй като съм от хората, които мразят да стават рано, когато бях втора смяна на училище, винаги учех вечер, за да спя сутринта, майка ми винаги ми се караше, че ще си разваля очите.
Когато седна пред компа, нито глава ме заболява, нито очите ми се уморяват (хард-корд четач съм на манга), освен ако не ми се спи, ходех наскоро да си подновявам книжката, като трябвше да мина и медицински преглед, да чукна на дърво, нямах никакъв проблем с очите и не направих грешка. Като сметна, че съм на 29 години, а от 10-годишна все вечер уча, на лампа и сега съм на компа нонстоп, а сестра ми, която я мързи и една книга да прочете, има проблем с очите.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|