|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 6:41 pm |
Zung |
|
|
|
Само искам да вметна, че думата "Orbit" като анатомичен термин се превежда като "очна кухина", което не знам как точно би звучало преведно --> Сатаната от очната кухина - сигурно правят връзката с това, че нали на холоула цялата еволюция му започва именно от появата на тази дупка Пък и нали на тоя #5 му беше там дупката на окото точно
Момчета още на заглавието я закъсахме хахаха
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 7:08 pm |
|
InuYasha_F |
|
|
|
Абе хора дайте да се сформира групата после да се обсъжда с коя програма ще се прави превода и чистенето намангата.
ПИШЕ ТЕ МЕ ВЪТРЕ ЗА ПРЕВОДА
Предлагам тези който са се записали redstar да ги сложи на първата страница на неговия пост за да знаем колко хора сме и след това вече като се сформира групата да седнем и да обсъдим в скайпа ли ще е и къдто там за програмата
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 7:45 pm |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
thefolenangel написа: Само да не почнеш да превеждаш с някакъв ценизми и т.н. превеждай логически, съборазявай се с това че аз имам ограничено място НИКАКВИ ВУЛГАРНИ Глупости освен ако героят не го е казал. Превеждайте на книжовен БГ език, а не на улични жаргони!
естествено,не се падам по ценизмите,все пак съм момиче
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 7:48 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Shadowcat написа:
305
Гледай, прочети внимателно, какво съм написал над твоят пост
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|