|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите: страници, омакета, кадри: коментари Публикувано на: Сря Сеп 16, 2009 11:03 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Аз харесвам анимето, едно от първите които съм гледал. Може да е детско, но не бях гледал нещо подобно дотогава и ме грабна. Мангата от друга страна дори и да е много хубава, хич не ми е по вкуса. А темата в която непрекъснато пускаш странички е една от любимите ми във форума и един от главните ми източници на вдъхновение "какво да чета днес". Така че всеки път изпитвам болезнено чувство на разочарование, когато видя поредната страничка от SK. Понеже явно сам не можеш да се досетиш ставаш досаден. Дори и ОП не се пуска една след друга толкова често п.п. моята малка лична драма ... убийте ме с камъни ебаси
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите: страници, омакета, кадри: коментари Публикувано на: Сря Сеп 16, 2009 11:23 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Тцтц, то, ако става въпрос целия свят е досаден А и другите да пускат, егаси... Аз гледам да повдигна темата xD
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите: страници, омакета, кадри: коментари Публикувано на: Чет Сеп 17, 2009 1:33 am |
krumisimo |
|
|
|
Мда... Темата беше ного добре разнообразена с Change 123... Еваларка, hikuk!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите страници от манга - copypastit ^^ Публикувано на: Вто Окт 06, 2009 11:39 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Точно така и в крайна сметка откъде е?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-добрите: страници, омакета, кадри: коментари Публикувано на: Пон Авг 09, 2010 2:36 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Rampage написа: Epic!!!
обожавам когато някои чете любима моя манга и ми напомня за старите култови моменти
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|