|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 28, 2010 10:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Tsuki_no_Hikari написа: На италиански. Подарък ми е. ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) брей имало я на италиански, дано я преведат и на английски/руски
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 23, 2010 4:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16201_1272258015.gif) |
Tsuki_no_Hikari |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Ето я и моята колекция ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Част едно Част две Цялостно
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 12:17 pm |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
mantur написа: Всичко от Shogun, 1 том - Shin, 3 том Warcraft: трилогията тоест нищо, ох заяждам се, не ми обръщайте внимание
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 12:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39019_1273161977.jpg) |
mantur |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Logrus написа: mantur написа: Всичко от Shogun, 1 том - Shin, 3 том Warcraft: трилогията тоест нищо, ох заяждам се, не ми обръщайте внимание ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Знам че имам много малко така че не ми е обидно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 12:44 pm |
Logrus |
|
|
Не ме разбра, не че имаш малко, а че нито едно от изброените не е манга. Шогун са европейски комикси, Шин май беше от същия сой, не ми се рови да проверявам, ако бъркам поправете ме. W3 комиксите са писани от кореец, но дори не са manhwa, май живееше в САЩ автора й. Дефиницията за манга е "комикс правен от японец в Япония за японската публика". Нищо повече, нищо по-малко. Основно в този раздел се коментира и manhwa, която по горното определение не е манга, но вървят ръка за ръка по ред причини, най-малката е че е безсмислено да се прави отделен раздел и теми за нея. Така, че като тръгвате да пишете в тази тема, имайте това предвид - манга и manhwa, не комикси. Има друг раздел за комикси, пишете там колкото ви душа иска. п.п. ок, след кратка справка Warcraft го водят manhwa в Уикипедия, може би защото арта е на Kim Jae-hwan, абе все тая то пък единия комикс, за нищо не струва п.п.п. 99% от всички във форума, четем без пари, четем преведени от фенове заглавия и тази тема е един вид надъхване да вземе да дадем някой лев за така милите иначе джапонци, които ни радват със своите творби.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 10, 2010 2:22 pm |
Logrus |
|
|
Хубаво де, нали знаеш, че доброто възпитание изисква да кажеш защо мислиш така? И имаш ужасния навик да "обричаш" неща, които дори още не са се състояли
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|