мда, аз му ги взех, честно казано бая се изкуших дали да не ги прочета, ама си викам да не правя селски изпълнения и се удържах
Колко струваше на Fairy Tail томчето?
Fairy tail e по 17-18лв книжката. А инак линка с амазона е много хубав, но книжките оттам имат по 5,5$ доставка на парче като не трябва да забравяме и таксата за цялата пратка (7$ за пратката и първата книга) + че ги дондуркат от Америка в едни кашони без уплътнение вътре.
Вече имам One Piece Ch. 3 /Принтирах си го от офиса на майка ми /.
П.П: Който се интересува - в Пловдивския Хеликон има манга "Death Note", 8,10,12 и още един чаптър и още някаква специална книжка, пак за DN ... Вървят по 15.95 лв. На мен ми хареса 12ката, ако събера пари, я взимам ...
за спомен си взех един том на Blade of the immoral , на гръцки
и както се оказа - съм го загубил. Всъщност дори не си спомнях за него, докато не прочетох това мнение ровейки се из темата
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения