|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 09, 2009 10:21 pm |
aleksprograms |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Най-сетне пристигна първото попълнение на надявам се бъдещата ми колекция: One Piece vol.1
Иначе мангоподобни неща имам шогуните и уъркрафтите
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 10, 2009 1:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27985_1286709211.jpg) |
Claymore47_Fen |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
zipowebhead написа: 1,2,3,4,5,6,7,12 D.Gray-Man ![Изображение](http://img200.imageshack.us/img200/3982/dgraymanv.jpg) Засега докато не попълня това друго не взимам ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Само да питам къде живееш?Ако може,да те ограбя?Oops,I said that out loud. ![:vicious:](./images/smilies/vicious.gif) Иначе и аз чакам потвърждение че братовчедка ми е намерила някое от изброените.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/53/B7/5667f7e256ac53b7.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 12, 2009 3:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16927_1319738589.jpg) |
Proks |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
На кой му дреме дали са манга или не... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) duh... Слагайте каквото си искате. Ако искате и Дагата извадете... И без тва в крайна сметка когато едно нещо е хубаво и най вече се продава, то вс еще има някой който да неразбира разликата... А то реално разлика несъществува... Няма нито строго определени правила как да се рисува манга, нито някакви закони... Има си някакви измислени теории в някакви измислени сайтове, който си спорят. Така че, кой квото го кефи и това е... И без това няма как всеки да е макс информиран и няма как всеки да е съгласен с другия, като сторо определени правила несъществуват. Общо взето това е, което исках да кажа... И слагайте каквото ви се иска... <Картинки на колекцията - в прогрес>
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 13, 2009 8:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29703_1263648142.jpg) |
NightShadow |
|
|
InuYasha-1 FullMetalPanic Overload!-1 малко са ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) , но сега започвам колекцията и там некви мангоподобни има Shogun,Warcraft,Van Von Hunter...
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 3:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27985_1286709211.jpg) |
Claymore47_Fen |
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
theDarkSite написа: Osirus написа: Някой да знае БГ сайт за поръчки на манги или поне откъде мога да намеря Fullmetal Alchemist? В сайта на Хеликон пише, че са изчерпани... А много ме зариби сериала и искам и мангата... пич, това е за раздел "Искаме (манга)", там в една важна тема съм описал как стават поръчките и даже съм предложил да се възстанови темата за обща поръчка, дето бях писал преди година и нещо ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Български сайт няма, всичко се поръчва от online магазини или интернет сайтове, които работят с книжарници ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Аз вече имам доста големинка колекция манга, а и чакам в най-скоро време да донесат още десетина ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Мисля, че с тях ще имам около 40 тома манга ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Насладете се на гледката: ![Изображение](http://i134.photobucket.com/albums/q109/theDarksite_bs/manga.jpg) ААААА,имаш Parasyte!I kill you! ![:death: :death:](./images/smilies/death.gif) Сега чакам след един-два дена да ли пристигнат Клейморите.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/53/B7/5667f7e256ac53b7.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 4:49 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
D.Gray-man - vol 9, 13 & 14 ![:love:](./images/smilies/love.gif) Специални благодарности на gribo ~ Сега чакаме ноември месец да излезе и 15 том ПП За съжаление фотоапаратът ми се скапа и не мога да ви дам снимки ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) като си купя нов ще постна обещавам
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 3:59 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
crazy_little_crow написа: D.Gray-man - vol 9, 13 & 14 ![:love:](./images/smilies/love.gif) Специални благодарности на gribo ~ Сега чакаме ноември месец да излезе и 15 том ПП За съжаление фотоапаратът ми се скапа и не мога да ви дам снимки ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) като си купя нов ще постна обещавам имаш 14... Не си знам номера на Блийч, 17 и 18 на Уан Пийс, 4(clc-samaaa ![:love:](./images/smilies/love.gif) ) и 5 на ДГМ, един на Блейд ъф Имортал, и най-голямото ми съкровище...Ruroni Kenshin vol. 1.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 25, 2009 8:40 pm |
pepeto |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Що бе , да не е златен ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|