|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 22, 2005 11:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=26.jpg) |
Ico |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 12:33 pm Мнения: 1861 Местоположение: In the bloody, damn good world of mine ^&^
|
Gatler написа: Robin-chan написа: http://gateway.cjb.net/AMG/Gallery/Urd/urd-v21c135.jpg
тая по ме кефи ;] Хубава е карате да се замислиш.....за доброто и злото.
Мда,но добра или зла мацката си я бива
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 31, 2005 7:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Robin-chan написа: shevybibi написа: da naistina kartinkata si q biva no na men tazi mi haresva pove4e http://images.animelab.com/fanart/114510/YohandAnna.jpgтова не е манга картинка - това е фенарт който аз ако се постарая мога да нарисувам и по добре (ма съм и скромна) не ме кефи особенно :>
Стила на рисуване е Манга-няма значение че е фенарт.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 31, 2005 7:35 pm |
Beren |
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
shevybibi написа: ok drugiq put obe6tavam 6te vnimavam kakvo slagam i 6te gledam da e manga ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Това Е манга- няма значение че е фанарт.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 31, 2005 7:46 pm |
Beren |
|
|
shevybibi написа: ama znam de ma nali netrqbva fenart ni6to zareji nqma da se razberem
Кой каза че картинката не трябва да е фенарт.
Ако е манга стил няма значение.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 31, 2005 10:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23.jpg) |
Kain |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Аз май малко офф ще дойда с тази реплика, ама нещо ме мързи да потърся, а искам да съм сигурен в това, което си мисля... Манга, в смисъл не само на някаква картинка, ами комикс с история и всичко останало правена от фенове, а не от професионален мангака се казваше doujinshi, нали не съм в грешка?
_________________ When opposites become as one, a saviour will emerge...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 31, 2005 10:52 pm |
Beren |
|
|
Kain написа: Аз май малко офф ще дойда с тази реплика, ама нещо ме мързи да потърся, а искам да съм сигурен в това, което си мисля... Манга, в смисъл не само на някаква картинка, ами комикс с история и всичко останало правена от фенове, а не от професионален мангака се казваше doujinshi, нали не съм в грешка?
Така е манга са комиксите, но ако не се лъжа така се нарича и самия стил на рисуване на героите- има комик(американския) и манга(японския)
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|