|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 21, 2006 10:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=159.png) |
Ch3a7er |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 1:30 am Мнения: 397 Местоположение: На Село Настроение : Умира от глад Пол : Мъж
|
Mantzikert написа: BASILISK.
Еми то няма ли аниме ?
_________________ АМ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 21, 2006 7:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3136.gif) |
NaruEikou-chan |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
samara написа: Kill Me Kiss Me или Desire Climax,
оооо по Desire Climax определено ми се иска едно анименце.... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 21, 2006 8:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1033_1268686335.jpg) |
Kagome |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ch3a7er написа: Mantzikert написа: BASILISK. Еми то няма ли аниме ? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Амииии да - има!!! Едни съвсем прилични 24 епизода!!! http://animenewsnetwork.com/encyclopedi ... hp?id=4318
NaruEikou-chan Samara, прави сте!!! И аз бих се зарадвала на Kill me Kiss Me & Desire Climax!!! Още няколко романтични истории биха ми се отразили чудесно!!!
Малеее като се замисля колко манги искам на аниме!?! Дори и да спрат да правят нови неща, със всичко което съм им подготвила до момента ще си имам работа за още няколко години!!!
_________________ ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 03, 2006 1:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=818.jpg) |
link |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
Morridin написа: Цитат: Ами на Zelda наи много искам да направят анимирана мангата OMFG - Има Зелда манга??? Зелда като в "Легендата за Зелда"? Има манга? Къде? Къде? Къде?!?!?!?
Има и комикси и манга
линк
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|