Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Как се създава манга - стъпка по стъпка?
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 11:21 am 
Аватар

Здравей. От тук принципно много малко хора биха могли да ти обяснят как се рисува манга. Едно на ръка, че единици са тези, които са рисували (а и едва ли основното им занимание би било да влизат във форума) и друго, че е доста трудоемко да се обясни, особено без нагледна демонстрация. Помня, че по едно време по разните аниме евенти се появи някаква идея за workshop за правене на манга, но не знам дали още същестува. Ако все пак си търсиш някаква книга, която да ти обясни кое как се прави, в Хеликон съм виждал доста такива, но само на английски и са доста скъпички. Тази например http://www.helikon.bg/importbooks/10097 ... 93224.html преди ~6 години я бях купил за 50 лева (но тя е само за еро-манга, което едва ли те интересува). Сега цената й сигурно е скочила до небесата, но по онова време си заслужаваше парите. Тежичко томче, но с много страници и добре илюстровано. Не беше обяснено като за начинаещи, примерно как се рисуват лица, но всички картинки и скици бяха добре оформени и беше обяснено кое как се прави и какво се използва. Сигурно има и други подобни.

Въпросът ти е интересен, но според мен не е за правилния раздел. По-добре се обърни към хората от отдел творчество, там могат да ти дадат по-полезни съвети. Или най-добре помоли някой от модераторите да ти премести темата.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2012 1:16 pm 
Аватар
Sky King

Изтрих ненужните коментари... не е необходимо да пишете, ако нямате някаква полезна информация по темата ; )
Съединих темата с друга подобна, в началото има доста информация и линкове с уроци

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2012 11:53 am 

В Бургас също има книжарница с руски книги, но не съм влизала отдавна и не знам дали има манга или ръководства за рисуване :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]