Annarasumanara – това заглавие ми беше направило впечатление със симпатичния арт доста отдавна, но малкото глави и статуса му завършено ме спираха да го почна пo- от рано. Чак след като CLC горещо го препоръча го почнах и Оо! Това е едно от най-добрите и смислени уебове, които някога съм чела! Силен арт, отлично презентирана история, изградени персонажи и като бонус – малко житейска философия. 10/10 Много силно заглавие.
Magician – фен съм на магьосника. След първите глави има рязка промяна в качеството на арта. Главната историята се развива доста бавно. Обръща се внимание на под арковете и като цяло четящия надали ще види завършек в близко бъдеще. Като цяло - фентази в една доста изчистена форма с малко(много малко) слайд ъф лайф и шонен в доволно количество.
Noblesse – Прехваления Ноблес. Е, добре де, следя го, но не е чак толкова култово. Пускат майтапа, пускат битките, повтаряят едни и същи изтъркани фрази и сглобяват пъзела. Не е лошо, просто не е най-доброто.
Orange Marmalade – Сапунката на уебовете. Не знам, как интереса ми се поддържа въпреки изключителната мудност с която се развива ЛОЛ. Чудя се дали 10те правила на латиноамериканските сериали важи и за туй . Героите са симпатични и историята си заслужава
Tower of God – Кулата я следя кажи речи от самото и начало. Имаше момент в който въобще не ми харесваше, но веднъж като историята напредна и станаха някои обрати, нещо почна доста интересно да ми става. В момента съм леко на кантар между Кулата и Annarasumanara за 1во място в тази категория, но ще си остане все пак на 2ро място -.- Все пак си заслужава четенето
За останалите заглавия за които не съм писала коментар, просто нямам достатъчно позитивни мисли за тях.
Пример: A Fairytale for the Demon Lord – ми беше изключително трудно за четене и едва го довърших. Paladin – това въобще има ли история. 2 арки забили в глухото и уж главния дет даже не съм сигурна, че е -.-
Може би трябва да се спомене Melo Holic. Има добра идея, герои и ми е интересно.
В категорията отбелязвам като личен фаворит Annarasumanara