|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2011] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Съб Фев 25, 2012 3:54 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Black Rock Shooter: Innocent Soul, което има преведени 7 чаптъра и сега БАШ му излиза анимето ... айде да не го бутаме в манга наградите, а ??? А да, два тома е (за сравнение Клан е 3 и когато го слагахме не знаехме, че толкова бързо ще го спрат - иначе да, нямаше и то да е тук ^.~). Какво му е по-добрето на манга с 7 преведени чаптъра??? (за справка когато журито прави списъка тази манга имаше 4 чаптъра O.o) Или то заслужава само защото има голям франчайз??? Another e 4-томна манга, която на всичкото отгоре реално е базирана по новела (т.е даже НЕ е ориджинъл), в момента има 12 преведени глави, анимето й тече в момента ... Tа за какво са ми в манга наградите ??? За да се изсипят всичките аниме фенове и да накликат на опциите макар да не са чели нищо от другите ??? ffs Има къде-къде други хубави, но неизвестни нююби манги, а вие сте ми се хванали за кратки манги с излизащи в момента анимета ... ffs Не че тези две манги са лоши, просто да се пробутват манги само защото анимета им станаха известни последния АНИМЕ сезон е ...тъпо btw Вотнах за Kamisama no Iutoori, но Киба-та определено има най-много шанс за нещо наистина много добро <3
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2011] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Вто Мар 20, 2012 10:48 pm |
|
faye |
|
|
|
Anagle Mole – Е, това е най-забавното ми нюби. Автора на Юеки не си поплюва и ми е донесъл подарък ^^ Нямам търпение да се посъбере повече материал. Destroy and Revolution – за това ще гласувам в категорията. Чуденето е между него и Anagle Mole. Двете са адски различни така че няма как да ги сравнявам, но ще заложа на качествен сейнен със солиден плот и качествено изградени герои. Не е толкова често качествени неща в жанра да се появяват. Kiba no Tabishounin: The Arms Peddler – 2рата Курохиме ЛОЛ Знам, че са от различен автор. ПРосто толкова си мязат двете заглавия, че няма как да не ги сравня. Доста зарибяваща история(макар в началото си) и най-привлекателната част арта:) Magico – Колкото и да го плюете, аз вярвам, че в бъдеще тази манга ще има аниме по нея и не само това, а и ще е достатъчно популярна(то вече е, но не в този форум). И на мен въобще не ми харесаха първите глави, но веднъж като ги минеш, се появят нови персонажи, които вече могат да спомогнат за някакъв по мащабен плот. Има си и надъхващите моменти. Просто не е стандартния шонен, но не значи, че няма собствен чар. Та гласувах за Destroy and Revolution
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2011] ~ Best Newbie Manga Award ~ Публикувано на: Съб Мар 31, 2012 9:28 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Тука има доста претенденти. Destroy and Revolution, Kiba no Tabishounin: The Arms Peddler и Magico. Все хубави неща. Но предпочитам да дам за Magico. Догодина другите.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|