evip написа:
По-добре научи значението на някоя дума преди да я използваш
Ъ, ок, ш'си запиша... ?! Макар, че нещо не ти схващам мисълта. Ако някъде греша, поправи ме вместо да ми wise-ass-тваш... ;0
iRoNWill написа:
:?
Sayane по-твойта логика ще трябва да четем само некви oneshot-чета защото са яки и няма как да се пре*бе.
И как въобще можеш да обявиш ongoing за провален,като не знаеш какво ще се случи следващата седмица(... повечето пъти.. >.<)
.....
"Чакай, какво ставаше като се срещнат всепомитащото гюле и непоклатимия стълб" ами получава се аномалия и гюлето изчезва в нея ама стълба не може да мръдне .... => печели
*повечето пъти! Има манги, които са стигнали до едната грешка, за която говориш и някак си личи, по влаченето им, че са зациклили по една или друга причина. За тях говоря.. а това, че давам пример с всички онгоинг шоонени, които са ме издразнили в последно време, вече е само ПРИМЕРНО ;DD
..оффтопик:
Иии аз имам друга идея за развитието на нещата - тълкуване. Всепомитащо гюле - значи помита всичко. Непоклатим стълб - значи няма как да се разклати. Гюлето няма да го клати или разклати, то ще го помете, пух и прах. Изпускайки удобно да слизаме на ниво прах - стълба не се е поклатил а е бил пометен - гюлето уинз. ;DDD Ама си е все пак само поговорка де, знаеш :Р
bloodsongg написа:
и си е прав за някой, мда
чушки!
За каквото не съм прав винаги можеш да кажеш, но не това е идеята на темата. Идеята е да кажеш ако ти си се издразнил на развитието на някоя манга в последно време ;D
kidamy написа:
Ок. Нз къде да го напиша, че всички да го прочетат - айде тук:
ПЪРВИЯ ПОСТ Е САМО ПРИМЕРИ. Вместо да се захващате за тях, пробвайте да се изкажете ПО ТЕМАТА ;D Но невърмайнд... хейтенето в тази тема не е "за идеята", а е само в случай на провалени очаквания, при това с обосновка. На това не му казвам аз хейт, а по-скоро лично мнение. Не целя създаването на спорове в тази тема. Аз няма да ти споря защо някояси манга НА ТЕБ ти се вижда провалена - това си е твоя гледна точка. Въпросът е чисто статистически - ако и аз и ти имаме сходни виждания за манга, имали сме сходни очаквания и двамата сме разочаровани, защото нещо се е закучило - ми тогава може би действително нещо се е закучило, а не е било само нашите претенции. С тая тема ти можеш да си обобщиш мнението, вместо да влизаш всяка седмица в темата за Наруто и Блийч да пишеш колко тъп е бил поредния чаптър. Толкова.
Zenith написа:
Sayan, почваш много да дразниш с тва тенденциозно поведение на ощипана мома.
Ммм, ок... щом казваш :| Не виждам защо да се взимам на шега обаче.. искам от шоонен жанра това, което ми е давал и ми дава и до ден днешен. Това, че го критикувам, означава, че ми пука за него... но нека се концентрираме в/у темата, а не върху мен... което трудно става става във всичките ми последни теми, нз що...
nem13 написа:
И да се надяваме Нана някой ден да продължи....
Нана не съм я чел, няма и да я чета сигурно, анимето ми бе достатъчно тежко ;0 ... но мислиш ли, че е добра идея да я продължат? Понякога именно продълженията са тия, които скапват очакванията - пр. в киноиндустрията..