Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Класация: Tоп "най-провалена манга"
МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 3:19 am 
Аватар

ЪЪ, последните 10 чаптъра преди последните 10. Май съм изостанал с 10 чаптъра без да се усетя.

А че мангата е за забавление - донякъде е така. Особено шоунена и шоуджото. Но има вече тенденции и някои сейнени/полу-сейнен да ги прецакват. А сейнена и джосея са малко или повече графични новели, не просто комикси. И аз не мисля, че трябва да се впрягаме много когато някой шоунен от типа на Блийч или Наруто отидат по дяволите (макар че второто няма шанс да отиде по дяволите, като оттам си е тръгнал), но нейсе.

ПП: А и за любовта си принципно права, те хората са японци все пак, очаква се да са извратени:V.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 12:20 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

evip написа:
По-добре научи значението на някоя дума преди да я използваш :wink:

Ъ, ок, ш'си запиша... ?! Макар, че нещо не ти схващам мисълта. Ако някъде греша, поправи ме вместо да ми wise-ass-тваш... ;0
iRoNWill написа:
:? :? Sayane по-твойта логика ще трябва да четем само некви oneshot-чета защото са яки и няма как да се пре*бе.
И как въобще можеш да обявиш ongoing за провален,като не знаеш какво ще се случи следващата седмица(... повечето пъти.. >.<)
.....
"Чакай, какво ставаше като се срещнат всепомитащото гюле и непоклатимия стълб" ами получава се аномалия и гюлето изчезва в нея ама стълба не може да мръдне .... => печели

*повечето пъти! Има манги, които са стигнали до едната грешка, за която говориш и някак си личи, по влаченето им, че са зациклили по една или друга причина. За тях говоря.. а това, че давам пример с всички онгоинг шоонени, които са ме издразнили в последно време, вече е само ПРИМЕРНО ;DD
..оффтопик:
Иии аз имам друга идея за развитието на нещата - тълкуване. Всепомитащо гюле - значи помита всичко. Непоклатим стълб - значи няма как да се разклати. Гюлето няма да го клати или разклати, то ще го помете, пух и прах. Изпускайки удобно да слизаме на ниво прах - стълба не се е поклатил а е бил пометен - гюлето уинз. ;DDD Ама си е все пак само поговорка де, знаеш :Р
bloodsongg написа:
и си е прав за някой, мда :nod:
чушки! =))

За каквото не съм прав винаги можеш да кажеш, но не това е идеята на темата. Идеята е да кажеш ако ти си се издразнил на развитието на някоя манга в последно време ;D
kidamy написа:

Ок. Нз къде да го напиша, че всички да го прочетат - айде тук: ПЪРВИЯ ПОСТ Е САМО ПРИМЕРИ. Вместо да се захващате за тях, пробвайте да се изкажете ПО ТЕМАТА ;D Но невърмайнд... хейтенето в тази тема не е "за идеята", а е само в случай на провалени очаквания, при това с обосновка. На това не му казвам аз хейт, а по-скоро лично мнение. Не целя създаването на спорове в тази тема. Аз няма да ти споря защо някояси манга НА ТЕБ ти се вижда провалена - това си е твоя гледна точка. Въпросът е чисто статистически - ако и аз и ти имаме сходни виждания за манга, имали сме сходни очаквания и двамата сме разочаровани, защото нещо се е закучило - ми тогава може би действително нещо се е закучило, а не е било само нашите претенции. С тая тема ти можеш да си обобщиш мнението, вместо да влизаш всяка седмица в темата за Наруто и Блийч да пишеш колко тъп е бил поредния чаптър. Толкова.
Zenith написа:
Sayan, почваш много да дразниш с тва тенденциозно поведение на ощипана мома.

Ммм, ок... щом казваш :| Не виждам защо да се взимам на шега обаче.. искам от шоонен жанра това, което ми е давал и ми дава и до ден днешен. Това, че го критикувам, означава, че ми пука за него... но нека се концентрираме в/у темата, а не върху мен... което трудно става става във всичките ми последни теми, нз що...
nem13 написа:
И да се надяваме Нана някой ден да продължи....

Нана не съм я чел, няма и да я чета сигурно, анимето ми бе достатъчно тежко ;0 ... но мислиш ли, че е добра идея да я продължат? Понякога именно продълженията са тия, които скапват очакванията - пр. в киноиндустрията..

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 10:22 am 
Аватар

Какво толкова се оплаквате от Death Note,за мен нямаше никаква разлика в историята след смъртта на Л,все същото напрежение,много добре замислено според мен,като наследници на Л.Лично мнение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 12:25 pm 
Аватар

Само финалната развръзка беше зле - това с подменените страници според мен (това е впечатление от мангата, помня че в анимето хич не ми хареса и няколко месеца по-късно като прочетох и мангата ме подразниха доста по-малко събитията след смъртта на Л)

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 6:14 pm 
Аватар

Аз анимето съм му гледал само първия епизод, така че нямам и идея как свършва, но мангата е в хиатус, Саяне, така че реално чакаме мангаката да се оправи и да я довърши, то няма да е продължение.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 4:37 am 
Аватар

Гамаран стана тъпа в момента, в който стана ясно, че се следва шаблон в сюжета.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2010 3:35 pm 
Аватар

в Клеймор измряха яките лошковци :evil:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 25, 2010 6:55 pm 

Syzuka таман ми стана интересно и то зех че я изчетох
И има ли такова нещо 3 месеца да е бременна а да не знае ???
Prity Face таман да си му оправи лицето и да стане по интересно мангата свърши и за капак пак си е с лицето на тая дет обича за още 1 година добре че поне доктора не го направи жена на 100% :D :D :D
и да почти сички любовни историйки имат преебан на 2 на 3 скалъпен край
може би защото мангата вече не се продават и и дават 3 4 чаптера за финал и така
MxO също супер мангица а накрая финал на 2 на 3 скалъпен.
Това е от мен засега толкоз сам изчел
:x :x :x :x :x :x

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]