|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Вто Яну 12, 2010 12:51 am |
|
Pinko |
|
|
|
Глас за Кенчи . Можеше и да гласувам за Еър Гиър-а ама много я провлачиха последните глави и поне на мен това не ми хареса. Иппо страшно много ме зариби , но не колкото Кенчи , тсубаса не ме грабна с началните глави и не съм я чел макар че много се радвах на дискусиите по темата във форума , хитман реборн също много ми хареса , но ми е на 2ро място , а гантз не съм я дочел още Блийч ми харесваше сега я чета като Наруто - почнал съм я и я следя - пак тук там има добри моменти , но не толкова много.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Нед Яну 31, 2010 8:06 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Нема пЪк, кой чел чел, кой разбрал разбрал Точно тъй- ни едно не съм чела, ама на Ганза му гледах анимето на >> FF, a на Тсубасата съм слушала OST-a от анимето. Това брои ли се? Ако требе да чета сичкуту манга нема ми стигнат и илядо години,хем това да праа по цел ден. Тъй че мейнстрима ме засмука здраво и си карам на Блеаха Те и др са мейнстрим повечето, но арта си казва думата. Бай Ичиго(па и др. герои) мн готино го рисува ТК, не мое му се отрече.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Нед Яну 31, 2010 9:07 pm |
|
kidamy |
|
|
|
DiaDora написа: Ако требе да чета сичкуту манга нема ми стигнат и илядо години,хем това да праа по цел ден. Тъй че мейнстрима ме засмука здраво и си карам на Блеаха Те и др са мейнстрим повечето, но арта си казва думата. Бай Ичиго(па и др. герои) мн готино го рисува ТК, не мое му се отрече. Япа гласувам ке приедину на Енглиш шо ке не мойм чътъм тоз джапъюнски. Ке наденицата ке кренвирша->
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|