|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 3:06 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Zenith написа: Който не е чел нещо не е много трудно да го прочете. Е да ама не ми харесват повечето от тоя стил. Въпрос на вкус.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 12:15 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
hikuk написа: Zenith написа: Който не е чел нещо не е много трудно да го прочете. Е да ама не ми харесват повечето от тоя стил. Въпрос на вкус. Еми тогава не гласуваш в тази категория. Идеята ми е, че никой не очаква от мъжките индивиди да гласувата в шоуджото, както и за женските в сейнена, макар че Ели там е първа писта. Но ако искаш да гласуваш някъде не е проблем да прочетеш едно две заглавия, пък може и да ти хареса, откъде знаеш...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 2:04 pm |
hikuk |
|
|
|
Ми щото съм им чел на почти всичките първите 4-5 чапа и не ми харесаха. Бих могъл да ги прочета и докрая, но не мисля, че с четенето насила ще мога да дам обективна преценка. И един въпрос към админите/модовете --> за къв #@% ни е да гледаме, че са почнали аниме наградите в манга раздела Що по тая логика не се сложат и тия за мангата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] Критики, предложения, въпроси и коментари Публикувано на: Съб Яну 16, 2010 2:27 pm |
hikuk |
|
|
|
А не може ли да се направи да го показва само в аниме раздела?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|