Освен стила на рисуване, не намирам много прилики. Почти навсякъде главният герой е идиот, пък и приятелството и лоялността си си доста разпространени теми. Все едно и Fairy Tail, и One Piece супер много си ме кефят!
ФТ= OP - бих казал нищо общо Може би първите няколко чаптъра но сега като цяло дори не мога намеря допирни точки. За разлика от други манги като например Hunter x Hunter е имитиран в Наруто Според мен е обидно и за двамата велики мангакаки^^
Публикувано на: Пет Дек 03, 2010 6:17 am
Blackness
Прекалено сходни са като погледна Натсу все едно виждам Луфи е различна прическа.Явно Мангака-та на Fairry Tail е голям фен на Ода.Но One Piece е на много по-различно ниво от Fairy Tail.
Публикувано на: Съб Дек 04, 2010 2:45 am
IvanTheChemist
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
Сетингът е доста различен. На едно място имаш добрите гилдии срещу лошите гилдии, на другото "добрите" пирати срещу "лошия" флот. ФТ има да наваксва няколкостотин чаптъра, но определено върви като достатъчно добър наследник. Приятна за четене (както каза някой по-нагоре, следя от глава 1), увлекаталена манга. ОП ми беше повече зор да го чета в началото.
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа:
Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко.
ФТ= OP - бих казал нищо общо Може би първите няколко чаптъра но сега като цяло дори не мога намеря допирни точки. За разлика от други манги като например Hunter x Hunter е имитиран в Наруто Според мен е обидно и за двамата велики мангакаки^^
И аз освен в първите чаптъри никаква ама никаква прилика недолявам!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения