Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 6:23 pm 
Аватар

Ако свърши наруто мангата няма да тъгувам,доколкото до one piece...щом е почнала от 1997 година и в момента е до средата.Това значи че няма да му мисля още 500 чаптъра~10 години :lol: :lol: Тогава бая възрастен ще съм...
А пък за блийч нямам думи.Отначало беше добра манга,аниме ама сега с последните епизоди нещо я няма таз тръпка вече...само някакви епизодчета,колкото да има нещо.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 8:31 pm 
Аватар

Какво, като свършат. Пак ще си харесвам Наруто, но всяко нещо има край. Ще си гледам от време на време пак епизодите и ще започна други анимета. Естествено ще ми е мъчно, но ако краят е добър не толкова. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 9:11 pm 
Аватар

aз честно казано се притеснявам ''дали'' ,а не кога ще свърши някоя манга.Примерно - от толкова време чакам нов чаптър на Battle Angel Alita :Last Order че вече губя надежда.Много кофти 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 10, 2008 6:00 pm 
Аватар

Haxx0r написа:
Ако свърши наруто мангата няма да тъгувам,доколкото до one piece...щом е почнала от 1997 година и в момента е до средата.Това значи че няма да му мисля още 500 чаптъра~10 години :lol: :lol: Тогава бая възрастен ще съм...
А пък за блийч нямам думи.Отначало беше добра манга,аниме ама сега с последните епизоди нещо я няма таз тръпка вече...само някакви епизодчета,колкото да има нещо.

Naruto не е ли до 500 чаптара не още 500 ?
И се пак ако некои от тези епични Animeta/mangi свърши ще ми бъде бая мъчно :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 1:29 am 
Аватар

На мен ми става тъжно всеки път когато завърша някоя по дълга сага.Понеже свиквам с героите и техния свят. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 10:37 pm 
Аватар

Честно казано не мога да бъда сигурна, че ще видя края на коя да е манга/ аниме... Животът е толкова непредвидим, че ми е трудно да си представя как след 10 години проплаквам на края на ОП, може да не го доживея, може Ода да не го доживее, може нещо коренно да промени живота ми... Затова винаги чета редовно това, което ценя : )

Но, да, ако това се случи, краят на едно течение, ще ми е трудно и самотно... При наличието на толкова много чаптъри/влияние свиквам с героите и техният свят. Това е като да изгубиш една частица от себе си, но не точно, защото тя винаги ще остане там, някъде скрита в теб. Ех, ще се сещам с усмивка на лице...

ПП. и не говоря само за ОП... нито само за Наруто, Феъри Теил, т.н. , а попринцип - за всичко което ми е направило впечетление, променило... За Блийч ме съмнява да ми е мн мъчно...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 6:51 pm 
Аватар

Хм, не знам дали ще ми е мъчно точно за тези трите. По - скоро бих се зарадвала когато свършат; тогава ще си изтегля оставащите ми епизоди и чаптъри и ще си ги продължа от там от където прекъснах. За един, два, три или повече месеца ще ги изгледам целите и ще съм доволна. Може да звучи странно, но наистина не ме влече цялата тази еуфория всеки път когато излезе поредната нова глава или епизод.

Преди известно време минах периода, в който чаках с нетърпение, едва ли не с благоговение, всеки нов епизод/ чаптър и вече много рядко започвам онгоинг анимета и манги (особено такива безкраааааайни като ОП, Наруто и Блийч). За мен така се губи историята, атмосферата на самата поредица - докато стигнеш средата вече си забравил началото, докато стигнеш края вече не помниш и средата и в крайна сметка къде отива удоволствието от четенето/гледането? Да свикнеш с героите, да съпреживяваш историята им малко по малко несъмнено също си има своя чар, но аз предпочитам да се потопя в техния свят изцяло, наведнъж, тогава според мен истински го оценяваш.

Профил  

Заглавие: Re: { И години по-късно когато... }
МнениеПубликувано на: Вто Яну 27, 2009 9:52 pm 

Аз пък искам за Naruto (One Piece и Белината не ги следя) да свършват мангата, анимето да я стигне без скапани филъри и да го свършват вече, че бая го осират все повече и повече ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 5:11 pm 
Аватар

Наруто мангата е на финалната права. Като свърши как ще има да ги тачите тези разтеглени епизоди фрашкани с флешбеци и филъри... :lol:

Иначе мразя дълги анимета и манги и не ги гледам/следя, така че го нямам този проблем като вас :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Фев 06, 2009 6:43 pm 

То и аз му се чудя кво още го гледам, ама айде мангата си е добра, но анимето ... де да знам. Сигурно защото първата част преди Усраните Хроники беше що годе готина ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 11:12 pm 
Аватар

Бе аз много искам да свършат, защото искам да видя какво става с героите накрая, ама после ще ме яд и ще искам да продължават да си излизат. За Dragonball мангата не мога да говоря например, обаче анимето само го чаках да свърши и накрая като свърши исках още. :lol:

The butterfly flies away in the night!
How could it move with wings so big and bright?
I long to ask if its life is free!
The answer is bright-colored wings smiling with glee.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2009 12:13 am 
Аватар

... когато прочета последния чаптър на Берсерк ... ще събера всички останали живи фенове от форума и ще отидем да се напием в някоя кръчма :drunk:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2009 12:31 pm 

Когато свършат Berserk и OP мангите спирам да чета каквато и да е манга и да гледам анимета :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 01, 2009 9:09 pm 
Аватар

Няма да се трогна особено от края на Bleach и Naruto ,повече ще се трогна на края на доста други манги но точно тези двете някак си...ми изстинаха..и то след толко години...искам развод :lol: .Естествено ако се оправят преди края ще ми е мъчно за тях,но ще го преживея.
One Piece е друга бира...незнам кога ще е края на ОП такова,каквото го познаваме и обичаме (защото никой неможе дакаже дали Ода няма да продължи историята с някое друго D пишлеме,а щом е D няма как да не го заобичаме,ако ще да не е колкото Luffy :) ) ,нооо доста съм сигурен че ще падне рев.Това ще е края на всички приключения,на една от най-великите манга истории изобщо(за момента мога да се сетя само за Rurouni Kenshin като конкуренция на ниво герои и история,и това изобщо не е случайно като се има предвид че Ода е бил помощник на автора на RK)Но после реакцията ми ще е като на Luffy предполагам - ще се радвам за тях,за това че всички са сбъднали мечтите си...И ще препрочета мангата отначало,за да си припомня всичко :lol:
Но,пак го казвам,никога не се знае какви нови истории ще измислят авторите във същите или в нови светове,какви нови сапунки ще си намери всеки дотогава...Ще поживеем,ще видим.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 9:32 pm 
Аватар

Леле как ще се кефя тогава. Всичко трябва да си има край, дано той дойде по-скоро.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]