|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 12:13 am |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Shadowcat написа: Винаги се вживявам и на, сега прочетох 1 шоуджо и се разревах на неочаквания край ТТ_____ТТ Absolute boyfriend се казва *продължава да реве*
Aз казах, че шоуджо-то е вредно
Вживявам се....още повече когато е онгоинг....още повече когато излиза рядко - тогава изпивам страниците с поглед и с нетърпение цъкам на следващата със затаен дъх, за да видя какво ще стане. Това, че още не е завършила, ме кара да спекулирам с вариантите за край и се вкарвам в някакви филми...като имаш завършената манга, не се отдаваш толкова на размисъл, а просто четеш следващата глава и чак накрая си поемаш дълбоко дъх и обмисляш станалото. Може би затова и предпочитам да чета (пък и да гледам) завършени неща.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вживявате ли се, докато четете (в повечето случаи) Публикувано на: Вто Дек 30, 2008 3:07 am |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
За сега съм чел само манга от поредицата на NGE ... и да ви кажа ... изкефих и се на 101% .... с нетърпение чаках да се прибера у нас и да прочета поредния том ... но когато свърши ... ми беше кофти че е сфършило ... та .. доста се вживявам дори и в четенето ... shmatity написа: лелел аз много се вживявам ...и мразя докато чета и съм на най-интересния момент сестра ми да влети в стаята ... много е кофти да ... много обичам като чета манга или гелдам аниме да съм си сам ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вживявате ли се, докато четете (в повечето случаи) Публикувано на: Съб Яну 17, 2009 3:56 pm |
|
krismania |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 11:45 pm Мнения: 433 Местоположение: Враца
|
Тръпката я има само, когато четеш едно заглавие без да четеш друго през това време. Но пък да чакаш едно заглавие да свърши, без да четеш други... Но и сега има някои моменти, които като си ги припомня настръхвам и се втрисам. Ще дам пример
|
|
|
Заглавие: Re: Вживявате ли се, докато четете (в повечето случаи) Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 1:35 am |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
много ясно че се вживявам, иначе за кво да чета изобщо то цялата идея на четенето е да се вживееш в един друг свят, направо може да махнете "в"-то на вживееш а да - и не чета онгоинг неща, точно поради причината, че ми се прекъсва вживяването. Така като тръгна по 1 чаптър на седмица да чета не мога да се потопя в атмосферата и тва дето излиза вече не го чета със същия усет както вече излезналото, което съм прочел на веднъж преди тва и да, знам че нещата излизат с години, ма аз съм търпелив, много манги вече 5 години ми седят на харда, защото съм им гледал анимето и знам че ще са хубави и чакам да излезнат, че след това да се разбия като ги прочета на един дъх както винаги си правя другия вариянт е, ако много ми се чете даденото нещо и го почна, щото винаги има такъв момент, като го привърша спирам до някъде, където не се очаква много от следвашите събития, и оставям на страни докато се понасъберът 3-4 волума, които ще чета на веднъж
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|