|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 12, 2005 2:27 pm |
|
Ranma |
|
|
Регистриран на: Нед Дек 04, 2005 1:33 pm Мнения: 53 Местоположение: Sofiq
|
по го горе някой беше казал ,че боя в мангата е много "тъпо" направен.Според мен мангата както и книгите са много по добри от аниметата понеже всеки сам си представя дадена картина или случка според неговите виждания.Според мен мангите са много по забавни особенно в комедиен или въобще в целия смисъл на рисунките.Например както в филмите не може да се покаже какво мисли в даден момент героя, е в някои анимета са направени опити за подобно нещо ,но... мангата си е манга
А тоносно за шаман кинга еми нормална манга няма нищо лошо дори може и да го преведа след сегашния ми проект.
А и 10кс за линка
_________________ http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=34643
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 05, 2006 11:09 am |
|
nem13 |
|
|
|
Чел съм мангата до 13 част и съм гледал цялото аниме, и мангата в известна степен повече ме кефи. Като изключим Рио, всички останали са много по-добре представени, отколкото в анимето. Анимето е в много по-голяма степен за деца. например някъде чак след 50 серия се разбира, че Рен убива един от десетте, който го изпитва, и това бива само загатвано, докато в мангата се вижда съвсем ясно как Рен го е намушкал.
В анимето не се споменава тъмното минало на Чоколаве, а в мангата е откроено.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 03, 2006 8:58 am |
|
Kain |
|
|
|
Абе отначало ми се струваше, че върви точо по анимето, но с повече пояснения и детайли, че и няколко филъра (за къде без тях), но от 70-80 глава нататък започва доста да се различава. Това е единственото аниме, което съм гледал повече от 3 пъти (май съм към 7-8 - веднъж по-голямата част от японската версия, и останалото по БТВ и Jetix), та вече съм убеден, че за да се изяснят нещата трябва да се изгледа анимето и да се изчете мангата. Двете взаимно се допълват, на места се застъпват, на места представят различни гледни точки и така нататък. И двете са супер готини, особено в комбо.
А на въпроса на Nocturno, който преспокойно можеше да си ме пита мене оня ден пред наргилето, не, няма повече в IRC канала на manga-rain, ако не в същия ден, в който им излизат новите рилийзи, най-много още един ден разлика с това, което се качва в stoptazmo. Има още няколко сайта, които ги качват, но файловете на stoptazmo се ъпдейт-ват овреме. С малко молби и разбота могат да се намерят и всички томове (демек Shaman King Complete 32 volumes), но RAW. Който не шпреха японски обаче да си чака manga-rain и т'ва е. Навремето се бях попритеснил, че са изоставили проекта, заради Блийч, ама напоследък живнаха, и както вика Обеликс в оная пиратска касетка "Дано па да има ядене..."
_________________ When opposites become as one, a saviour will emerge...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|