Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 5 [ 73 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2005 6:40 pm 
Аватар

Не знам дали е заради това че съм чела качествени неща като Bleach и OP но има много гаден стил и са някакви с нечлено разделни пръсти и стволовидни крака. Нищо чудно че са я спрели поради липса на интерес :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 18, 2005 10:09 pm 
Аватар

Не ми харесва как са нарисувани Манта и Рио...Манта прилича на буре с протеини, а Рио на някъв педал/с извинение на тези които го харесват.../....Анимето определено ми харесва повече...то по принцип аз си харесвам повече аниметата отколкото мангите...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 19, 2005 4:33 pm 
Аватар

С някои дребни изключения (като дънеро-подобните крака и леко педалския изглед на Рио (а това за пръстите не го схванах, "нечленоразделен" не се ли отнася само за звуци?! Все 1...):wink: ) всичко ме кефи на максимум! Да не кажа, че май по ми харесва от анимето...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 19, 2005 8:44 pm 
Аватар

мне гадни са просто а мен само рен ме кефе6е и докато не го видях по каси га6ти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 20, 2005 12:02 pm 
Аватар

Не мога да разбера какво толкова не му харесвате на рисунъка като е почти идентичен (за жалост не изцяло, но пък де да знам... И така ме кефи много) с тоя в анимето... И там краката им са със същата форма, Рен през една немалка част от началните серии е с някакви панталонки за 7-годишно дете и т.н. Единствено ме нервира това, че в мангата Рио е на една идея от педалите, докато в анимето ме кефи тотално...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 12, 2005 2:27 pm 
Аватар

по го горе някой беше казал ,че боя в мангата е много "тъпо" направен.Според мен мангата както и книгите са много по добри от аниметата понеже всеки сам си представя дадена картина или случка според неговите виждания.Според мен мангите са много по забавни особенно в комедиен или въобще в целия смисъл на рисунките.Например както в филмите не може да се покаже какво мисли в даден момент героя, е в някои анимета са направени опити за подобно нещо ,но... мангата си е манга :wink: :thumbsup:
А тоносно за шаман кинга еми нормална манга няма нищо лошо дори може и да го преведа ;) след сегашния ми проект.
А и 10кс за линка

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 12, 2005 3:46 pm 
Аватар

на мен ли4но не ми харесва и много бавно се развива

П.С. Ранма слози си о6те по-голям аватар 4е тоя не го виздам

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 4:44 pm 
Аватар

иска6 да каже6 ПРАВА

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 8:02 pm 
Аватар

Ам, искам да питам мангата едно към едно ли е с анимето и последните чаптъри са краят (т.е 54ти епизод) ? Или са като продължение? :]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 13, 2005 9:22 pm 
Аватар

о ами доколкото разбрах Анимето е само представянето на героите и от тук запо4ват истинските истории

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 15, 2005 4:24 pm 
Аватар

Същото е, само че има доста работи, които в анимето са спестени... За нещастие обаче не е преведена цялата манга, поради липса на популярност май само manga-rain бяха останали да я превеждат, но от тях повече от месец-два не е имало рилийз, така че може и да си останем с пръст в уста... Поне още 100 глави има след тия, които са налични в момента...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 17, 2005 7:47 pm 
Аватар

Анимето определено ме грабна повече от мангата.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 03, 2006 12:25 am 
Аватар

Съжалявам, че не мога да дам мнението си по темата, но съм гледал само два откъслечни епизода от анимето. Прочетох мангата до 161 еп. Знам за групата, която го превежда, сайта й и т.н. Чудех се дали в irc канала на manga-rain има преведени епизоди след 161, но понеже не съм наясно със системата, ако може някой да ми помогне ще съм му благодарен!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2006 11:09 am 
Аватар

Чел съм мангата до 13 част и съм гледал цялото аниме, и мангата в известна степен повече ме кефи. Като изключим Рио, всички останали са много по-добре представени, отколкото в анимето. Анимето е в много по-голяма степен за деца. например някъде чак след 50 серия се разбира, че Рен убива един от десетте, който го изпитва, и това бива само загатвано, докато в мангата се вижда съвсем ясно как Рен го е намушкал.
В анимето не се споменава тъмното минало на Чоколаве, а в мангата е откроено.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 03, 2006 8:58 am 
Аватар

Абе отначало ми се струваше, че върви точо по анимето, но с повече пояснения и детайли, че и няколко филъра (за къде без тях), но от 70-80 глава нататък започва доста да се различава. Това е единственото аниме, което съм гледал повече от 3 пъти (май съм към 7-8 - веднъж по-голямата част от японската версия, и останалото по БТВ и Jetix), та вече съм убеден, че за да се изяснят нещата трябва да се изгледа анимето и да се изчете мангата. Двете взаимно се допълват, на места се застъпват, на места представят различни гледни точки и така нататък. И двете са супер готини, особено в комбо.

А на въпроса на Nocturno, който преспокойно можеше да си ме пита мене оня ден пред наргилето, не, няма повече в IRC канала на manga-rain, ако не в същия ден, в който им излизат новите рилийзи, най-много още един ден разлика с това, което се качва в stoptazmo. Има още няколко сайта, които ги качват, но файловете на stoptazmo се ъпдейт-ват овреме. С малко молби и разбота могат да се намерят и всички томове (демек Shaman King Complete 32 volumes), но RAW. Който не шпреха японски обаче да си чака manga-rain и т'ва е. Навремето се бях попритеснил, че са изоставили проекта, заради Блийч, ама напоследък живнаха, и както вика Обеликс в оная пиратска касетка "Дано па да има ядене..."

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 5 [ 73 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]