|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 11, 2005 6:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=531.jpg) |
Jun-Kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
faye написа: ехе няма ли някой с по-голям опит например 10-15 заглавия колкото да стане нещо като дискусия върху какво по нататък ще се разбере ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ами вписвам се в графата 10-15, нот точно колко не мога да кажа, защото вече съм ги забравил половината. Но определено има адски добри манги. Death Note е адски добра.
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 28, 2005 11:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=818.jpg) |
link |
|
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
ми не съм чел много
но попринцп сега си чета(от време на време) 666сатан
някой преведени манги от манга-кун
и понеже съм фен на блууд сега му чета мангата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 29, 2005 2:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Цитат: напоследък прекалено много и мисля че това няма и да се промени скоро - ставам manga freak XD
най накрая си намерих съмишленик
е покрай зачестилите ти постове в раздел манга става ясно но все пак
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 29, 2005 2:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=117.jpg) |
Robin-chan |
|
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 8:53 pm Мнения: 424 Местоположение: on my pirate ship - ARGH! ;)
|
faye написа: Цитат: напоследък прекалено много и мисля че това няма и да се промени скоро - ставам manga freak XD най накрая си намерих съмишленик е покрай зачестилите ти постове в раздел манга става ясно но все пак ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
мда, това вече ми стана любимия раздел
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 06, 2005 7:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Цитат: Няма как... Мангата е по-добра от аниметата, така че нищо чудно когато има повече фенове ^^. faye впрочем виждам че си със аватар от PGE та да те питам... Vol.7 посдледен ли е? Защото мангата ми стои някак незавършена...
не 7 не е последния до към 45 глава го има в stoptazmo.com като липсват 2-3 глави ще бъне най-малко 13 тома от които са почнали 11
мангата е лицензирана и затова са малко групите които я превеждат но все още се превежда
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 06, 2005 10:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Мам*а му...
А впрочем някой да препоръча нещо интересно и със солидно количество тоест 5-10 тома?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 11, 2005 10:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=471.jpg) |
Dr. P |
|
|
Аз определено чета повече манга отколкото гледам аниме, най- вече защото мангата я свалям по бързо.Сегашното ми положение е изключение, свалям един брой на Nana в продължение на 50 минути(обикновено става за 15), а един епизод на Witch Hunter Robin за 35-40 :angry: !!! Много искам на благодаря на Робин, която ми тикна в ръцете Goth. Следващата седмица ще прерисувам някои моменти от нея( тези които са я чели знаят за какво говоря) и когато тая по из. изк. ми поиска рисунки за края на срока ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) , ще и докарам инфаркт!!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|