Тъй като Плодовете са ми едно от любимите неща в анимето, поствам един лист с тях - съдържа имената им, какво умение дават и кой плод от кой е бил изяден.
П.П: Супер готина тема.
EDIT:
Спойлера:
Какво според вас ще е One Piece? - Нещо, което ще накара откривателя му да разбере, че истинското съкровище са приятелите, преживяванията, приключенията и емоциите, получени от пътешествията.
Ще стане ли Лъфи най-силният човек в света на One Piece? - Мисля, че не .. Ама ще си остане най-готЯният ..
Как си представяте горе-долу картата, която Нами трябва да начертае? (MS paint allowed ;D) - О, нямам си никаква представа ..
Кога очаквате One Piece да свърши? - Когато всеки от екипажа поеме по свой собствен път ...
Искате ли още спешъли и филър-епизоди, поставящи героите ни в съвсем други обстановки и светове? - Да, определено.
Отказвали ли сте се от One Piece някога/за кратко, мислите ли, че има опасност да го дропнете? - Не съм мислил, аз си го гледам с едно прилично темпо и досега не съм се разочаровал или ядосвал достатъчно, за да го drop-на. xD
Какво задължително НЕ трябва да става в OneP ? - Straw Hat Pirates да се разделят .. Би било ужасно ..
Какво задължително ТРЯБВА да стане в OneP? - Може би не съм гледал достатъчно, за да отговоря ..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения