|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 09, 2008 9:24 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
KoRNeRd написа: Аз си искам Блейър писанката ![:sex:](./images/smilies/sex.gif)
Ооо Да ! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Blair - Sexy~ а иначе любим герой като изключим сексапилната манипулация ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... Soul
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 10:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9249_1239778473.gif) |
K i v a. to Last |
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
Всичките? Не,сериозно, тук няма герой, който да не ме кефи... Като почнем от Шинигами-сама и Death Scythe, минем през Щайн и Сид-сенсей, после всичките technicians && weapons, Блеър (!!! накъде без сМекси котката ) и стигнем до Медуса, Крона, върколака, Мифуне ... абсолютно всичките са големи образи и ме радват
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 10, 2008 11:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=426_1260472871.png) |
Almateria |
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
K i v a. to Last написа: Всичките? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Мхм, мхм, мхм дори и гадовете си ме кефят мене~
Обаче, ако трябва да отговоря със кой най-най ме кефи, това ще да е Щайн XD
Следван от Soul~
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 11, 2008 6:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Какво ще кажете, да направя ли една огромна анкета към темата с всички по-главни герои до сега (без Екскалибур ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) ?
Иначе, и според мен всички са мега готини, но за най-приятен герой намирам Мака, + това е голям сладур и ... така ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|