|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Кой герой от аниметата е най-секси ? Публикувано на: Пон Юни 01, 2009 5:41 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Такъв,от който ви се подкосяват краката и погледа ви се премрежва. Специално за аниме-фенките от мен,извоювана с пот на челото тема МОЯТ ТОП 5 (ЪПДЕЙТнат за n-ти път !) : 1. GRIMMJOW от Блича и XANXUS от КХР!. Е нема такива пичове и нема как да не разделят 1вото място. Само като ги видях и ми се разхльопа под лъжичката- излъчване,поведение, външност...Вс е мам си джейс ! 2.MARIAN CROSS - от D.Gray Man : просто на милимунди след първенците. И тримцата излъчват огромен сексапил 3.IRAKO SEIGEN - Shigurui : страхотен самурай,любимия ми дългокос герой.... 4.HISAGI san от Блича (като цяло тоя Блич е събрал бая % от готините мъже в аниме света въобще ) 5.Ichigo Kurosaki- туй момченце в бан-кай мод е доста атрактивно Малеее, колко съм си променила мнението за секси, от както съм направила тоз пост....: общо взето ,Учиха братоците,Неджи,Зеро,Канаме и Бякуя са АУТ...ахахаха...Е и тях си ги харесвам де,ама са ми по-надолу в личната класация вече...Да не говорим, че Муген, Зак Феър, Данте , Натсуме Шин,Зефирот, Кагехиса, Тоусен и Кусака Тома са всички много нагъсто след Ичиго ~ В тази тема са САМО мъжете А тази тема са САМО жените viewtopic.php?f=46&t=33907Mod edit:За да не се прави тема за всяко аниме и негов най-секси мъжки герои, може да изброявате в един пост за всичките анимета които искате. Примерно: Naruto: Itachi, Pain One Piece: Gol D. Roger Vampire Knight: Zero и т.н. може и снимки да слагате ако искате.
Последна промяна DiaDora на Вто Юли 24, 2012 1:45 am, променена общо 5 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кой герой от аниметата е най-секси ? Публикувано на: Пон Юни 01, 2009 7:20 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Оффф закопа ни ~ Сега като се замислям има поне едно 100ина персонажа ,които все си мисля че ако не ги сложа тук ще си е чисто престъпление спрямо човечеството ~ нот феър ~ Както казваше една приятелка не е толкова важно как изглежда героят в анимето , важно е на какъв фенарт попаднеш Та ще почвам с моят all time favourite Zoro [ One Piece ест ] И на второ място Grimmjow [Bleach] Трето може би е за Akaba Hayato от Eyeshield 21. Просто като го видя, оплезвам език. Същото се случава и при вида на Kakei Shun от същото аниме - много си ги обичам тия пичове. Тук просто трябва да сложа и Какаши, Минато и Итачи , от Блийч - Ичиго ( няма да се лъжем - кой по демоните изглежда така и е на 16 !? click ), Бякуя , Ренжи и още много много много ~ особено от спортните анимета и шонените ... ужас на бучки
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кой герой от аниметата е най-секси ? Публикувано на: Вто Юни 02, 2009 1:06 am |
|
Kagome |
|
|
|
Трудно, че и почти невъзможно, но все пак: 1. Kamina [Gurren Lagann] - не мисля че съм виждала по готин аниме мъж *локва, друул, вс е тука* 2. Ichimaru Gin [Bleach] - в този човек има нещо дето просто ме разтапя! Може би защото съм a sucker for bad guys ~ 3. Zoro [One Piece] - както вече бе отбелязано по-горе! Спор да няма! Пича е пич! 4. Guren [Shounen Onmyouji] - той за това е бог! Щото е прекалено хубав да е истина >_< 5. Tyki [D.Gray-man] - споменах ли нещо за лоши мъже! Ето този е просто sugo-sugiru! Като се говори за подкосяване на краката! Това ще да е! @.@
_________________ ~~~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кой герой от аниметата е най-секси ? Публикувано на: Пет Юни 05, 2009 10:59 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Камина ве. щото е най-имбавия герой евър........компа ми почва да бачка на по-бързи обороти като върви някое от словата му. после Ями-Бакура и ХороХоро....определено. на тия мога да друуля с часове
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|