|
Дата и час: Вто Окт 03, 2023 1:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Кои герои бихте искали да запознаете?  Публикувано на: Сря Юни 07, 2006 9:31 am |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Яко, а .... вчера докъто си четях [реклама]xxxHolic[/реклама] ми хрумна тази тема.
Въпросът на темата е малко по-смислен от просто среща/битка/секс между герои от различни аниме измерения. Тук става въпрос за истинско запознанство. Нещо като очаквано бъдещо приятелство, пасване на характери.... Тоест кои двама(или повече, ама малко се губи мистери-ефекта) аниме-герои бихте искали да се срещнат, запознаят, седнат, поговорят ^____^ Пък нали, ако може и вие да ги запознаете - сиреч да седнете с тях, още по-добре, ама факторът "Аз" съвсеееем леко да го забутнеме в страни...
Аз определено искам да запозная: Гинко(Mushishi) & Юууко(xxxHolic) - те са ми и причината да пусна темата... леле имам чувството, че ако тия седнат на по саке, колкото "нищо" може да стане, толкова и "всичко" може да стане.... . Който е гледал аниметата ще знае за какви хора става въпрос 
За други още не съм мислил, тъй като от вчера не мога да спра да мисля за срещата на тия двамата

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юни 07, 2006 1:43 pm |
 |
faye |
|
 |
|
за муген и арчер не съм сигурна но с ичиго ще се избият на 100%
иначе юуко и граф д ще си паснат(и двамата са съдържатели на странни магазини  )
ако хисока срещнем с някой безобразно силен тип с който би искал да се бие също ще стане интересно но не мога да реша точно кой  берсерг може би
би било потресаваща гледка да се сложат на едно място всички герои от ечи комеди тип анимета на едно място  армия от клонинги
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юни 07, 2006 1:45 pm |
 |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
faye написа: би било потресаваща гледка да се сложат на едно място всички герои от ечи комеди тип анимета на едно място
Знаеш как да ми запалиш МПС-то
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^

I pity the FOO!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юни 07, 2006 11:12 pm |
 |
GokuKakarot |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 10:09 pm Мнения: 260 Местоположение: Montana
|
Извинявам се за предния пост, бях в час по информатика и не съм прочел внимателно  ops:
А сега по темата - Future Trunks (DragonballZ) и Kamui (XTV)
_________________ I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth.. Ally to good, nightmare to you!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|