Става:
Vanitas no Karte - като го започнах въобще не ми хареса, но заради хайпа и че е от Пандора автора викам да му дам шанс с мангата. Добре че! Иначе красотата на ЖанХВанита кораба щеше да ми убягне <3
Mieruko-chan - гледах само 2 епизода като излезе и ми стана интересно дали е само странен фен сървис или нещо повече, та прехвърлих мангата. Повече е
Shiguang Dailiren - имах доста по-високи очаквания имайки предвид че го бутаха най доброто сай-фи в близките години. В момента положението е че или ще бъде поредното или наистина може да стане мастъпийс и всичко зависи от 2ри сезон
Kumo Desu ga, Nanika? - личната ми черешка <3 Колкото и студиото да се "постара" да направи адаптацията негледаема, не им се получи :> Кумо щеше да е Слимето мейнстрийм, ако не беше за това, но въпреки спънките е едно от най-интересните заглавия на 2021
Мех, ама става:
Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu - имаше моменти
Sentouin, Haken Shimasu! - не го изгледах ама имаше моменти. И развален часовник е верен 2 пъти на ден
Не става:
Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu You na Monogatari - насилих се да гледам няколко епизода след като установих че ми е супер скучно и пак продължи да ми е скучно.
Tensei Shitara Slime Datta Ken - Ето така, деца, не се прави продължение на успешна предица: Стъпка 1 - 80% от сезона героите си говорят за "политика"; Стъпка 2 - когато нещо интересно се случи не го протаквайте, че уж да бъде unintentionally funny; Стъпка 3 - проточи битките с куп второспепенни герои, че да изнервиш зрителя (вземи пример от мангата на ОПМ, преди Сайтама да се появи). Честито! Имаме неуспешно продължение на иначе приятен първи сезон ^^