|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 6:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 8:55 pm |
 |
Wizarda |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Jenx написа: .....Какво е "личен живот"? и аз това питам
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 9:09 pm |
 |
GoDSmAcK |
|
 |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Wizarda написа: Jenx написа: .....Какво е "личен живот"? и аз това питам 
Е аз съм по напреднал и затва питам
"Къф личен живот?"
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 9:19 pm |
 |
lameraa |
|
 |
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 5:02 pm Мнения: 344 Местоположение: София
|
GoDSmAcK написа: Wizarda написа: Jenx написа: .....Какво е "личен живот"? и аз това питам  Е аз съм по напреднал и затва питам "Къф личен живот?" 
ми приятели семеиство гаджета
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 02, 2007 9:28 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Нe дуде, живота на приятелите, семейството и гаджетата си е ТЕХЕН, не Твой, камоли личен Личен живот е само твоят живот. А това дали ще го живееш под земята, няма да го живееш или ще го живееш в кофите - не го прави нито повече нито по-малко 'личен живот' Това, че си се зомбирал(бтв има тема за зомбиране), си е проблем, който дори и ние да имаме няма да ти помогне да го решиш. Хвани се в ръце и укроти малко аниметата, щом ти пречи на личния живот. Аз не виждам защо младите фенове тоооолкова бързат да гълтат аниме... тровите се само и не усещате добре световете, в които се филмирате.
Впрочем kiri6ev, имаш бутон ЕДИТ, тъй че никви такива 2 поста един след друг повече
По темата - не, никога не са ми вредяли. Според някои приятели ми вредят, но това си техен проблем, стига да не ми досаждат повтаряйки го. По-голямата част са вече убедени в противното дори...

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|