|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Окт 20, 2012 1:07 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
As the name suggests, this thread exists in order to let us have a place to vent our thoughts of seasons yet to come, and... Не, все пак нека го кажа на български. Сезоните идват и си отиват, и отишлите си вече най-много да останат в беклога ни. Виж, тези, които още не са дошли, са темата ни за разговор тук. Традиционно излизат предварителни схеми, съдържащи (част от) сериите, които ще бъдат излъчени през сезона след сегашният. Някои от тях са тролски, но те лесно се познават: Хоши но Самидаре е едно от аниметата в тях. Други просто съдържат анимета, които още не е изяснено кога точно ще бъдат излъчени. И все пак, виждайки една подобна схема, може да ни се прище да изкоментираме какво очакваме, какво ни радва, и какво не сме доволни. Надявам се с тази тема да съм ви дал място за подобни коментари. И, така:
|
|
|
Заглавие: Re: Превю на идните сезони Публикувано на: Съб Окт 20, 2012 3:33 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
ъъъ... защо пък не? Честно казано, просто пуснах темата да си я има, щото иначе ще забравя, че съм я мислил въобще. Ще се използва по един месец на всеки три, ама айде. Иначе, Сасами-сан изглежда интересно; а Senyuu ми дава някакъв Мизуками Сатоши vibe, така че и то ще се следи. Онези три продължения са очевидни.
|
|
|
Заглавие: Re: Превю на идните сезони Публикувано на: Съб Окт 20, 2012 8:27 pm |
|
erejnion |
|
|
|
You know what scaling is? No?
Засега има 11 обявени ТВ заглавия за зимния сезон, от които си харесал 3. Това прави че харесваш 3/11 от обявените засега ТВ заглавия за зимния сезон.
През следващите месеци ще обявят още заглавия. Нека предположим, че обявят общо 44 заглавия накрая. Логично е да се предположи, че ти пак ще си харесал нещо като 3/11 от обявените тогава заглавия. Което прави 44*3/11 = 12 заглавия. Тоест, зимният сезон за теб не би бил по-слаб от есенният, а напротив: по-силен, защото, докато само 7 есенни анимета са ти хванали очите, прогнозата гласи, че 12 зимни ще ти хванат очите.
Сега изясни ли ти се? Моля те отговори какво ти се губеше от думите ми досега... защото аз лично не схващам как така успяваш да не разбереш какво ти пиша.
|
|
|
Заглавие: Re: Превю на идните сезони Публикувано на: Съб Окт 20, 2012 9:52 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
o3o Nurarihyoooon~
Мисля, че най-вероятно ще гледам, поне пъвите епизоди: -Vividred -> защото е original, а като цяло страня от адаптациите. -Savana -> cuz plot sounds epic. -GJ -> looks cute~ -Senyuu~ demons ♥ -Sasami-sama -> cuz of teh hikikomori.
ftw Minami-ke 4ти сезон? Кога съм пропуснала 2ри и 3ти?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Превю на идните сезони Публикувано на: Съб Окт 20, 2012 11:39 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
от този скреен ще чакам с нетърпение To-Love Ru Darkness, Kissxsis, One Piece Z (BD-тата) а от тези, които се колебая да гледам: Sasami-san
|
|
|
Заглавие: Re: Превю на идните сезони Публикувано на: Нед Окт 21, 2012 1:13 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=9371 - това не го видях в този списък. But who would watch some shitty list when you have AniDB Calendar? Та на мен тоя шонен ми хвана окото.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|