|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 24, 2006 12:31 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
хм
ми не помня
ако съм заспила на някое аниме едва ли ще го помня щото толкоз и ми е направило впечетление
помня че лейн го гледа до 5 сутринта въпреки че на "следващия" ден има влак в 11 наобяд
толкова ме бе зомбирало
изгледах всичко наведнъж
иначе аз по принцип като хвана аниме и го изглеждам наведнъж
освен ако е онгоинг
а ако не ме кефи го зарязвам на някой еп
нямам време за губене за да заспивам на анимета
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 24, 2006 12:45 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Аз също, обаче от толкова прехвалените заглавия, които съм посочил, просто исках да видя за какво става въпрос толкова. Винаги са ми били тъпи и в крайна сметка до повече от 2ри не съм стигал. Насилих се и 3ти на Кравешкия боб, ама не мога повече... Иначе като видя, че нещо не върви, обикновенно и аз го хвърлям, ама навремето всички около мен ламтяха, че това са най-добрите анимета
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 24, 2006 12:55 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
За приспиването малко трудно... може би haibane renmei. Обикновено като гледам тъпо аниме се вбесявам и го трия ( като ragnarok-а например ).
За събуждане.... последното което се сещам беше zettai shounen. Просто нямах търпение да видя в следващия епизод какво се случва. Гледах ги докъм 3 през ноща ^^
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 24, 2006 12:55 pm |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Чак да съм заспивал...не.
Но има много смотани анимета,които съм оставял почти веднага,сле дкато съм ги почвал.
Последния пример : Violence Jack - Гледах първия филм,после попрехвърлих другите двa и това беше.
Подкреям Саян за Хелсинг.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 24, 2006 1:53 pm |
|
Felagund |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
оу аз щях да заспя на Lain ... как успях до 7-ми епизод някъде да го гледам не знам ... и го гледах с разни паузи от час-два че иначе щях да умра от скука
също и Noir ми беше доста скучно и след 2-ри епизод не гледах натам(ех да бях направил така и с Лейн вместо да чакам да стане интересно)
а Хелзинг рулз - изгледах си го цялото от раз ... бях решил да си пусна 1-я епизод за първи път, стана ми интересно и до вечерта го изгледах цялото
също така и GITS:SAC + 2-nd Gig а също и GTO не ме пускаше да спя щото беше интересно, ама не толкова колкото предните
а сега се сещам и за друго любимо Armitage ... след него си размишлявах и не спях
ау да верно и FMP го изгледах с най-голямата скорост на нета ми - почти не спах (само колкото да се свали буфер няколко епизода за сутринта)
Последна промяна Felagund на Пон Апр 24, 2006 2:25 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 24, 2006 2:03 pm |
|
Super Goku |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
На Naruto и Tokyo Underground съм заспивал.
Иначе на GitS Innocence също заспах, но не защото анимето ми е скучно(напротив), ами вече беше около 7 часа, слънцето изгряваше и умирах за сън.
А от какво ми се е отспивало...ами от Gundam Seed, Gundam Wing, GetBackers, Hunter X Hunter, защото са доста епизоди , а все напирам да разбера какво става нататък, та не остава време за сън.
Cowboy Bebop, Trigun, Samurai Deeper Kyo, Hellsing, ...също не съм спал, докато не ги изгледам до края.
От GTO, FMP Fumoffu - трудно се спи след такива дози смях
А за Evangelion няма смисъл да споменавам.Все пак го изгледах от веднъж и бях ходеща депресия...дори да исках нямаше да мога да спя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 24, 2006 7:22 pm |
|
theDarkSite |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Заспивал съм на Read Or Die: толкова скучно аниме, че още на първият епизод заспах (а беше едва 7-8 часът!!!)
А анимето, което ме накара да будувам до към 5 часът, та и дори след тва да не мога да заспя беше DN Angel: спомням си тогава 4е нямах последният епизод, и от любопитство как ще завърши заспах към 7 ч. някъде. Тва аниме направо ме уби!!! Същото се случи и с Erementar Gerad, макар 4е него го гледах до към 8 вечерта, така че не се смята
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|