|
Дата и час: Вто Яну 26, 2021 10:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ще можете ли да гледате аниме и като студенти ?  Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 9:03 am |
 |
HOLO |
|
 |
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 12:46 pm Мнения: 100 Местоположение: Plovdiv - Sofia
|
Отварям темата понеже от октомври ще уча в София. Предполагам повечето от Вас знаят за какво става дума в общежитията и честно казано не ми се иска да нося Seizo ( my PC ). За тези, които имат квартира или просто живеят в града е ясно. Интересно ми е за другите, които ще трябва да делим общежитията ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 9:14 am |
 |
PA3YM |
|
 |
|
ами има два варианта:
- или стаята ти в Студ.гаард да се превърне в сборен пункт
- или да не
Ако се превърне в сборен пункт покрай тебе едва ли ще е проблем, но ако се превърне покрай
някой от хората с които ще живееш може да стане неприятно, особено 1 курс когато не се познавате много добре.
А за компера - може да не искаш да го взимаш, но много бързо ще си промениш мнението
minimal requirements за PC в общежитието е метална врата да си вземете. после се вързваш към интернет (почти
всеки блок има) и се радваш на високата скорост
а ако има желание - винаги ще намираш време да гледаш
от това какво ще учиш и с колко време ще разполагаш зависи само КОЛКО ще гледаш
(едни слушалки само си вземи да не си пречите с другите там ако се задържат да учат)
_________________ GIDA owns U! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Ще можете ли да гледате аниме и като студенти ?  Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 1:20 pm |
 |
chosef |
|
 |
|
HOLO написа: Предполагам повечето от Вас знаят за какво става дума в общежитията и честно казано не ми се иска да нося Seizo ( my PC ).
Ъм.. Какво става в тези общежития. Май one does not simply move their PC into StudGrad, ама не. Моето ПЦ беше в стая с брава по-паянтова и от палатка...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 7:17 pm |
 |
Sauron |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Еми аниме ще може да си гледате преспокойно, стига както каза PA3YM да не се превърне/превърнала стаята в място където през 10 мин влиза човек
Аз си гледам без проблеми, така че споко!
И да - честито на всички студенти зайци
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 7:52 pm |
 |
Sauron |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Brolly написа: Според мене зависи колко човека има в стаята-например в Търново 1 и 3-ти блок са с по 6 легла,демек 6 човека.И винаги имаше хора които ме нервираха и нищо неможах да гледам.
аааа 6 човека на едно място, това са адски много маймуни на едно място
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|