|
Дата и час: Пет Фев 22, 2019 9:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кое бе последното аниме, на което дадохте оценка 10/10?  Публикувано на: Вто Яну 13, 2015 11:06 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Baccano! най-якото!! А те на Дррррр... ми правят втори сезон
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кое бе последното аниме, на което дадохте оценка 10/10?  Публикувано на: Сря Яну 14, 2015 12:11 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Цитат: ми правят Правят щото протагонистите са тинейджъри и се надяват да издоят повече от зрителите тинейджъри... Т.е. не "ми", а "им". От друга страна подозирам, че адаптираното в Baccano представя най-доброто писано от автора на книгите. По принципа на лисицата "гроздето е кисело" - сигурно останалите книги от поредицата са от нивото на Durarara.
_________________ “Meanwhile, Ringmar, son of Throgmar, keeper of the Seven Keys of Fentoozler...”
MAL-list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кое бе последното аниме, на което дадохте оценка 10/10?  Публикувано на: Съб Яну 17, 2015 4:39 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9051 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Sonna bakana!  п.с. Аз за пореден път пък дадох десетка на новия сезон на JoJo!
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|