Точно па тия тримата са е&ат^ и скуката Kaто говориш за "най", трябва да се споменат хора, които непрекъснато правят смешни ситуации, независимо от анимето, в което се намират, тоест:
Ами Luffy и компания, всичките глупаци от School Rumble, Full Metal Panik, Yakitate Japan, Samurai Champloo! То там смешншците с лопата да ги ринеш така че абсурд да избера един! Всичките са sugo sugi!!!
Вие най-култовите вече ги изредихте... Vash the Stampede, Sagara Sasuke.
Сега се сещам за Ексел и особено Менчи (хранителния запас в случай на спешност ).
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
Заглавие:
Публикувано на: Съб Мар 18, 2006 11:22 pm
lani
Почти няма аниме герой които да не е постъпвал смешно в някаква ситуация.Vash от Trigun е смешен но на мен повече ми хареса сериозната му страна. Виж на Naruto съм се смяла до сълзи а най-весело е после да обсъждаш смешните ситуации с приятели и да се заливаш от смях отново и отново и дори да измисляш как би било още по-забавно.
Има много смешни: Като Наруто, Блеач ( когато спори с някого ), забравих му името на гл. герой от Tenchy Muyo GP ( с неговия лош късмет неможеш да не спреш да се хилиш ), ( бре всички имена ги забравих ) Главният от Love Hina, Главния от това Hanaukyo Maids La Verite, Почти всеки от Ah My Goddess и от School Rumble.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения