|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 18, 2012 11:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Бе присетих се тук от известно време, че мн се кефя на косачките тип: Казешини на Хисаги, косата на Хидан, косите на Нноитра.....затва и се кефя мн и на персонажите.. мое да съм некоя роднина на смъртта с тази ми страст към косите ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Мн зловещо и смразяващо оръжие са... Вие имате ли си некой пресантиман към оръжие по-различно от вечния меч? ..........който разбира се е второто ми любимо оръжие после май идва пищова на Алукард и на Крос генсей...и така
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 1:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32503_1319924997.jpg) |
skotkata |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 03, 2009 11:01 pm Мнения: 85 Местоположение: София
|
Любимото ми оръжие са лъковете. За съжаление обаче в аниметата обикновено героите размахват разни изродски мечове, а лъкове ползват случайните персонажи. Хм като споменахме Guren S.E.I.T.E.N. се сетих, че щом mecha-та е оръжие, то и разните роботи ще да са оръжия. Значи на второ място от любимите ми оръжия e Тачикома.
_________________ ~~~ My MAL Profile ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 6:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Да направим Weapon Showdown Но не мога да ги приема роботите и разни превозни средства за оръжия (wielding weapons i mean) иначе Tachikoma is the best! Както и самите тела и способности на даден персонаж също не мога да ги считам, защото по таз логика на всеки със девил фрут от One Piece тялото му е оръжие, или пък Deadman Wonderland, или Katanagatari и Soul Eater и още много други И честно казано много малко специфични оръжия ми оставят по-траен отпечатък. А че ги помня не значи, че са ми любими чак, просто ме кефят малко повече от другите. По-скоро ми харесват уменията, битките и дори визията на някой с тез оръжия, било то хладни, огнестрелни и всякакви други видове... Най-вече с ножове като че ли (мечове доста по-рядко), после сигурно се нареждат пистолети и снайпери (и други подобни, стига да не са автоматични) и на трето място мога да сложа изчанчените, които се виждат веднъж на 100 анимета... иии колкото по-изчанчени и нестандартни, толкова по-добре, най-луди мелета стават с такива
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 8:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Абе мечове, лъкове, прашки, не е ли то добрия стар Драгунов не ми го хвали. Виждал съм я дори рисувана по анимета. Жалко, че в аниметата огнестрелните оръжия не са много на почит, обикновено лошият е със снайпер, пушка, пистолет или каквото дойде и все губи от добрия с някаква по-голяма ножка, да не казвам меч. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А Драгунов на живо е дори още по-...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 12:40 pm |
![Аватар](https://i49.vbox7.com/o/d5f/d5fa9f460.jpg) |
luiz_lfc |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Хмм.. може би конците дето си ги държат между пръстите ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) за тези които не се сещат>>>
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 3:17 pm |
DiaDora |
|
|
Бичът(камшикът), също е мн яко оръжие... Като на Дино
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 3:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4311_1294422414.jpg) |
SN00KY |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Chicks with scythes <3
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 19, 2012 8:13 pm |
DiaDora |
|
|
flssdd написа: Да направим Weapon Showdown ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Това вече е приказка...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Любими оръжия в аниметата ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 20, 2012 12:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
стига да са достатъчно брутални и нетолкова дразнещи на външен вид иначе оръжия от типа 2 пистолета или с някой як dark blade
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|