|
Дата и час: Пон Май 23, 2022 4:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Сря Авг 01, 2012 12:53 pm |
 |
Mangetsu |
|
 |
|
Моите родители нямат нищо против, знаят, че аниметата не са детски, даже понякога им разказвам и те слушат  Иначе приятелите ми нищо не казват, някои от тях също гледат
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Съб Авг 18, 2012 1:52 am |
 |
TsukiAkari |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
И така, една година по-късно: Баща ми не го интересува. Брат ми не го интересува. Майка ми преди няколко дена ме пита дали пак гледам Покемон... Отказала съм се да й обяснявам вече. Приятелите ми не ги интересува. Най-глуповатичкият сред тях се заблуждавал през цялото време, че Хентай означава Аниме. Кой знае човекът къде разправял наляво и надясно, че гледам Хентай по цял ден.
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Съб Авг 18, 2012 1:30 pm |
 |
lovelyangel666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5241 Местоположение: Outer Heaven
|
Както преди - китайски детски.
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Сря Фев 27, 2013 7:10 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19057 Местоположение: Tōkyō
|
Bump for justice xD
_________________ xD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Нед Юни 02, 2013 6:48 am |
cToTuHku |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2011 8:15 pm Мнения: 193 Местоположение: Praha
|
Обикновен разговор с някой,нахлул в стаята докато гледам аниме... -К'во гледаш бе? -Анимация!  -К'ва е тая анимация? -Японска. -А, добре...
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Чет Апр 07, 2016 1:18 pm |
 |
ASSASSIN |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 1:03 am Мнения: 685 Местоположение: anywhere
|
Аниметата и мангата са до гроб за мен  гледам откакто се помня и майка ми все ми нятякваше "докога ще гледаш тия картинки", приятелите ми мислеха това за странно, но никой не ме е подигравал, даже успях да зарибя двама-трима. Сега имам син на 1 година и постоянно му въртя разни филмчета (предимно Хаяо Миязаки) и One punch man (умира от кеф като дадат Сайтама в близък план  ) . Мъжът ми никога не е имал против това, че ги предпочитам пред игралните филми.

bg_voin написа: Оправих се с тоя шублер.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как реагират вашите родители и приятели като гледате ани  Публикувано на: Нед Апр 10, 2016 2:33 am |
 |
Rampage |
|
 |
|
ASSASSIN написа: Аниметата и мангата са до гроб за мен  гледам откакто се помня и майка ми все ми нятякваше "докога ще гледаш тия картинки", приятелите ми мислеха това за странно, но никой не ме е подигравал, даже успях да зарибя двама-трима. Сега имам син на 1 година и постоянно му въртя разни филмчета (предимно Хаяо Миязаки) и One punch man (умира от кеф като дадат Сайтама в близък план  ) . Мъжът ми никога не е имал против това, че ги предпочитам пред игралните филми. Хвала на майки като тебе!!
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|