|
Дата и час: Чет Яну 28, 2021 4:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 27, 2005 12:54 pm |
 |
HOLO |
|
 |
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 12:46 pm Мнения: 100 Местоположение: Plovdiv - Sofia
|
ами мойте ме бъзикаха, че съм гледал анимациики, кога съм щял да порасна, глей кво голямаге съм станал а се занимавам с игрички(контра и RPGs) и филмчета.
Сега май се пооправиха нещата ама ме ядосват с тяхното( майка де ):
"Защо компютърът работи цяла нощ? Защо работи като никой няма на него"
Ами с 20К от БГ и 5~20 от торенти(за тях зависи де) как няма да работи
пс. Искам и аз да жидея далече от родителите си както е честа практика в аниметата  Ех тогава какъв живот щеше да е
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 27, 2005 1:00 pm |
 |
Alexis |
|
 |
|
Ех, нещастни хора сте вие. Майка ми гледа Gundam SEED, къде по принуда, къде, като вече я заинтригува, по собствено желание, сега сме на Soukyuu no Fafner. Така че можете да се сетите, че нямам проблеми в това отношение. Кога, колко и защо работи компът у нас не се обсъжда. Мой си е и правя с него каквото искам, ако майка ми няма работа на него.
Хардът ми е пълен с аниме, което не крия (майка ми дори и хентай и yaoi е виждала и изобщо не се впечатлява от такива неща). Мога само да ви пожелая толкова разбрани роднини. Братовчед ми не гледа, но ако нещо не мога да го изтегля с прилична скорост или трафикът ме е зает, ми го тегли при възможност. Но пък и аз нямам право да се оплаквам от скорост.
_________________ Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 27, 2005 1:23 pm |
 |
TheExar |
|
 |
|
Plama, ще те помоля да си смениш заглавието на темата. Въпросът изобщо не е тъп...
Нашите са доста по-демократични. Гледам си анимето и не ми пука. За щастие от това не произтичат никакви разходи, така че проблеми не мога и да имам. А и не съм маниак, че да се притесняват за мен...
Даже често им разказвам кое аниме ме е впечатлило, с какво и защо ми харесва. И те си слушат с интерес.
_________________ "Senkei, Senbonzakura Kageyoshi... You best be watchin', nigga."
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 27, 2005 1:26 pm |
 |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Цитат: КАК РЕАГИРАТ ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ И БЛИЗКИ НА ТОВА, ЧЕ ХАРЕСВАТЕ АНИМЕ? Искам да попитам защото у нас никой не го понася. Направо го мразят!!! Като реша да гледам някое то се започват едни убиди, едни викове: "Ти защо пак се занимаш с това?" (все едно го правя 24 часа в денонощеито), "Други занимания за тебе няма ли?", "Кога ще пораснеш?". И изобщо все едни такива направо ми надуват главата. Когато тръгна да си свалям да гледам някое ново аниме тогава пък сестра ми започва да се оплаква: "Како, престани да ни пълниш компа с глупости!" (тя пък все едно го използва за нещо), "Докога ще се занимаваш с тия глупости?" и т.н и т.н. Пък да не говорим каква революция настава когато ги помоля да ми купят дискове, че да си запиша нещата (че като нищо един ден да не ги намеря). С какви мъки в крайна сметка ги получавам тия дискове само аз си знам. Абе изобщо все едно у нас са се наговорили да мразят всичко дето аз харесвам!!!
).gif) ХАхаха
Тва неможе да е истина или тва е някакъв сън или това е най-голямото съвпадение на света!!!
При мен е 100% същото ама абсолютно същото.Брат ми е с 4 години по-малък от мен и само ми вика тука "батко стига си пълнил компютара с глупости"(ама сега имаше 3 анимето които го изкефиха и даже той даваше зор да ги гледаме като по чудо  ).Баща ми ми вика "няма ли да пораснеш вече аз незнам какво дете си ти,как може да се занимаваш с такива неща.Да си видял другите деца да правят като теб".Ама е точно на това нещо не му обръщам внимание защото знам,че баща ми никога няма да ме разбере колкото и да му говоря за анимето.Майака ми само тя не ме врънка за това :ffiiiuuu: .А дисковете колко трудно ги получавам не е истина.То не са убеждения,то не са мъки докато ги накар да ми земат дискове за аниметата ми,че после нали трябва да останат за бъдещото поколение да видят и те силата на анимето  ,а и след време каде ше ги намеря тия яки анимета  .
А като тръгна и аз да си свалям някое ново аниме и брат ми ако ме види отива и веднага докладва на баща ми и идват и се почва"Ама ти пак ли пълниш компютъра с твоите глупости.Престани вече аз ти казвам.И като се почнат едни такива МАНИ МАНИ да не си наблизо.Ей за тва колкото по-бързо порастна и стана самостоятелен(щото сега съм на 15 гоидини) се изнасям и си гледам аниме като луд.И никой нищо няма да ми казва.И както вече съм казвал много пъти,ако някога имам деца се надявам и те да гледат аниме и никога няма да ги спирам даже и аз ше гледам с тях,абе въобще ако стане така е тва ше е най-якия живот
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 27, 2005 1:46 pm |
 |
Usagi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Абе кви са тея изватени родители баси. Да се опитват да отнемат хобитата на децата си и да им набият такива като "на другите деца".
Аз за щастие не съм била в такова семейство. Левичарка съм и никой не ми е връзвал ръцете като малка и ме е мъчил за да пиша с дясната (а имам приятелки които са го преживели това...)
Въобще тея родители са баси себичните и налагащи своето мнение насила. Разстре!  То да беше нещо лошо - наркотици, пиянства ма то безобидни анимета.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 27, 2005 2:36 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13546 Местоположение: Аниме Световете
|
 Вечното неразбирателство между поколенията, а
trancer4o написа: Наще знаят с какво се занимавам ама какво могат да ми кажат .. нищо  все пак нито компа е техен нито нета нито нищо.. те не знаят как да работят с него даже.. могат само да го включат
Същото и при мен Днешно време: Баща ми е работохолик и всеки пък като мине покрай мен ми подхвърля да работя нещо, но не ми пречи, тъй като с глупости не ми се захваща. Ако е някоя хамалска работа мога да я свърша по пътя за тоалетната - после с чиста съвест си сядам обратно на PCто ... Майка ми хич не ме закача. Миналото(реалноста до преди 3-4 години): Баща ми: Пак ли гле'аш ДраганБолния вееее
Никога не са ме ограничавали, особено, като след няколко години зомбясване пред РТЛ2 им казах да мълчат, че не чувам какво си говорят(да съм бил на 7-8 ). Като разбраха, че съм понаучил немски от гледане на телевизия спряха да ми правят забележки и че ще си разваля очите от ТВто
А не е като да не съм маняк :Р. Принципно живея в хола на къщата ни - и компютъра е в хола естествено - около мен гъмжи от дискове с аниме, по шкафа имам залепени няколко А4 принта на аниме мацки и един хокаге-Наруто. Дойдат ни гости - аз със слушалките съм си зазяпал нещо - може и да не ги видя
Едно време ме беше малко яд - само пред компютъра кисна, беше ми някак гузно, но и това ми мина - какво от това>? Това е живота ми - това е страстта ми, извоювал съм си го сам, ще си кисна и това е
Мойте съболезнования, на дечиняата с родители, които им спъват живота Но винаги има начини да си извоювате правата и то с тактика, а не със скандали

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|