|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 08, 2006 3:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2322_1231467598.jpg) |
Anime<O_O>addict |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:26 am Мнения: 997 Местоположение: Sofia Mladost Village ~ ><
|
Muggen срещу Jin (Samurai Champloo) много ме изкефи как завърши накрая битката
Kenshin срещу Saito (Rouroni Kenshin) отново велика битка ...
Goku срещу Vegeta (DBZ) става дума за битката когато Vegete биваше манипулиран от Babbidi ... тогава Vegeta направо смаза Goku ![=))](./images/smilies/=)).gif) (пада му се)
и мноо други ме кефят ама ме мързи да мисля сега
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 08, 2006 3:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3209.jpg) |
Toshist |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 11:02 pm Мнения: 319 Местоположение: София
|
Ами на практика по-горе изброените битки от DBZ не са последни. Dragon Ball Z е най-любимото ми аниме и много го харесвам, но "финалните" битки се проточват прекалено дълго. На мен повече ми хареса битката на Гоку срещу Сел, отколкото на Гохан срещу Сел. В боя на Гоку срещу Фрийза имаше готини моменти, но наистина адски много се проточи. Имаше един епизод от онези, в които те се биеха, в който показаха Фрийза и Гоку само за 2-3 минути, а през останалото време размишления, монолози и ретроспекции. Иначе всичките онези (DBZ) битки са си готини. А щях да забравя, най-много ме кефи битката на Гоку срещу Пиколо от DB в турнира по бойни изксуства. И тя се попроточи, но за сметка на това наистина беше последната.
_________________ Эст чоловек - эст прблем, нет чоловека - нет проблема!
Горд администратор на:
www.dragonballz.start.bg | www.dbz-censored.hit.bg | www.dbzcast.hit.bg | www.dbzcastbios.hit.bg | www.dbz-uncut.hit.bg | www.toshguy.data.bg | Посетете ги!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 08, 2006 5:54 pm |
Killa_B |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 8:43 pm Мнения: 1343 Местоположение: world database
|
Ми не знам финална ли е но в Тенджоу Тенге много ме изкефи битката между Шин и Митсуоми. Колкото до ДБЗ (там най-много "финални" битки) изкефих се когато Веджита и Гоку се биха с глистите на Супер Буу. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Веджита супер здрави реплики имаше и докато Буу не ги изсра не спря да се изумява направо сеянската му чест отиде по дяволите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе естествено Кид Буу и Гоку си беше най-драматичната битка. Залога вече беше реален умреш ли нищо не те спасява + че беше последната надежда на вселената
Anime<O_O>addict написа: Goku срещу Vegeta (DBZ) става дума за битката когато Vegete биваше манипулиран от Babbidi ... тогава Vegeta направо смаза Goku
"Смаза" е не точно казано, Гоку нарочно не щеше да се трансформира в сеян тройка ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) но whateva факта, че Гоку е баси наивника си остава (да обърнеш гръб на маджин като добре знаеш кво значи това)
Едит: ааа последната битка на Демон Дзабуза (Наруто) беше много яка. Беше най-яката в цялата нарутовщина. Проточи се дълго но пък си беше ЗДРАВА!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 11, 2006 8:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=217.png) |
Kakashi-Hatake |
|
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 4:35 pm Мнения: 419 Местоположение: Под земята, надолу под морето, надолу и напред иде Люлин 0_о
|
1 Gohan vs Cell (DBZ]
2 Ash vs Boss of Orange Ligue (Pokemon)
3 Ginji vs Dr. Jackal (Get Backers)
4 Naruto vs Sasuke (Naruto)
5 Lee vs Gaara (Naruto)
6 Naruto vs Gaara (Naruto)
7 Kakashi vs Zabuza (Naruto)
8 Ichigo vs Брата на Рукия, не го знам точно как се казва (Bleach)
9 Chuji vs онзи пълния, където тръгнаха да спасяват Sasuke (Naruto)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 11, 2006 9:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2870_1258400206.jpg) |
Dark Cloud |
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Kenshin vs. Shishio-Rurouni Kenshin
Sanosuke vs. Anji -Rurouni Kenshin<това трябва да ми е любимата битка във цялото аниме
Lee vs. Gaara -Naruto
Gaara & Lee vs. Kimimaro-Naruto
Gohan vs. Cell-Е и това ако не го знаете от къде е!
в момента съм по средата на няколко анимета така че вероятно в скоро време ще добавя още
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|