Най-вероятно същият олигофрен но с някакво друго хоби което да заема мястото на анимето не вярвам да има някакви големи разлики но кой ли знае, а и честно казано не ми пука нали си имам анимета за гледане и манги за четене
Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 7:45 pm
machomen
Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 12:01 am Мнения: 1823 Местоположение: Under your bed
не искам и да се замислям - някъв луд ммо-играч който не спи и е дигал мак левъл на WoW 2-30 пъти ( сега съм го правил само 9 ) , също така е пробвал всичко което се доближава до WoW , изиграл го е и го е напсувал яко та сигурно такъв щях да съм , ама не съвсем , защото пак щех да гледам jetix поне 2-3 часа на ден
Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 7:52 pm
Vego
Мародераторче
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
зубър който завършва предсрочно някой колеж на запад (а не студент в амтии) поне това ми беше хобито преди-да уча и да къртя хора на киокушинкай тренировките
Щях да съм пълна кифла,защото нямаше да узная по-късно за моята музика <3 и най-вече нямаше да прекарам невероятни момнти с компа.Бла тва звучи умопомрачително
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения