|
Дата и час: Пон Фев 18, 2019 4:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко аниме артикула имате?  Публикувано на: Чет Сеп 13, 2012 7:04 pm |
 |
Mangetsu |
|
 |
|
От България май нямам нищо освен един смотан ключодържател с чиби фигурка ма Итачи :о Иначе като съм ходил в други държави съм си взимал от там Имам 4 манги на Наруто, 1 на ОП и 2 на Блийч, няколко плаката, нещо като каталог в който има по 1-2 чаптъра от около 20ина по-известни манги, Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm Generations, а пт малък имам доста карти на покемон и yu-gi-oh. В Арена запад и младост до пуканките има някакви фигурки на наруто шипуден и блийч, както и на lord of the rings и други, ама не съм си взимал все още П.П. Сега като пуснат мангите на оп, наруто и блийч ще стане масоео колекциониране
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко аниме артикула имате?  Публикувано на: Съб Сеп 15, 2012 1:27 am |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
SSJ Kisoso написа: - ключодържател на yoko /by erej/ това го бях забравил Иначе, аз имам някакви манги, някакви стикери, някакви плакати, някакви значки, и някакви други неща, но като цяло са доста малко. Най-много се гордея с плаката на Юки... който подарих на един приятел за рождения му ден. Мдам, такива ми ти работи. Беше готин плакат, и страхотна идея за подарък.
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко аниме артикула имате?  Публикувано на: Съб Сеп 15, 2012 8:29 am |
 |
Mangetsu |
|
 |
|
dmx94 написа: Такова и аз имах в 4 клас... Половината клас имаше такива и всички много се гордееха с тях Само че нямам никаква представа къде е моето
Последна промяна zlobcho на Пон Сеп 17, 2012 11:44 am, променена общо 1 път |
Reason: Забранено писането с удебелен шрифт за основен. Прочети правилата на форума. |
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко аниме артикула имате?  Публикувано на: Съб Сеп 15, 2012 11:35 pm |
 |
Ragnarök |
|
 |
|
Нито един. T.T
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко аниме артикула имате?  Публикувано на: Съб Окт 06, 2012 6:40 pm |
 |
vampire killer |
|
 |
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 10:41 pm Мнения: 1039 Местоположение: wasteland
|
Ragnarök написа: Нито един. T.T +1
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко аниме артикула имате?  Публикувано на: Пон Окт 08, 2012 6:49 pm |
 |
Ludicross |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2132 Местоположение: Велико Търново
|
То да те хване срам да пуснеш след горния пост
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко аниме артикула имате?  Публикувано на: Вто Юли 16, 2013 10:42 pm |
 |
krish |
|
 |
|
Маниашка работа. Отвори магазинче и продавай.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|