|
Дата и час: Съб Яну 23, 2021 8:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Какво дропнахте за последно и защо?  Публикувано на: Чет Авг 18, 2011 2:06 am |
 |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5004 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Така... мисля, че заглавието обяснява темата.
Все пак да кажа за какво е тази тема: Тук пишете какво сте дропнали за последно и каква е причината, поради която сте дропнали анимето.
За последно дропнах Pokemon Best Wishes - значи това аниме е една комерсиализация и се прави само за най-пристрастените фенове, за да може да им купуват играчките/картите/сувенирите/игрите(най-вече) и т.н. Това аниме отдавна трябваше да свърши, но след като изгледах 8 епизода, разбрах, че не е за мен. Too much fanservice... или по-точно казано: Цялото аниме си е фенсървис...
 Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво дропнахте за последно и защо?  Публикувано на: Чет Авг 18, 2011 2:30 pm |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
^ аз също, гледах няколко епизода, бяха ужасно скучни.. и дотам.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво дропнахте за последно и защо?  Публикувано на: Пет Авг 19, 2011 2:23 am |
 |
Rampage |
|
 |
|
C-Money of the Soul and the Possibility Control-тъпо,скучно и неоригинално. Kamisama Dolls-пълна тъпня и боза========марш навън Oretachi Tsubasa Wa Nai-много се радвам,че го изчаках да свърши,за да видя точно какво простотия беше. Ако се сетя за нещо друго,пак ще пиша.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|