|
Дата и час: Пет Фев 26, 2021 6:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Къде отидоха хубавите анимета?  Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 9:37 pm |
 |
Rampage |
|
 |
|
Къде отидоха?На майнта си отидоха.Спряха едно шонен аниме,което,за разлика от Наруто и Блийч,не си губеше време с разни глупости,че и даже филърите бяха интересни.Съгласен съм с теб,че скоро аниме над 12 епизода,което си заслужава да се гледа няма да се появи.Простотии ще заливат кината и накрая японците ще видят,че поговорката"Не става само с ядене,трябва и акъл"ще почне да важи с пълна сила за тях.В последните 2 години,аз не съм видял нито веднъж един свестен шонен(като изключим Фейри Тейл).Другите са все по 12-24-26 епа и толкоз.Та толкова ли няма нещо,което да е със 100 епизода например.Аман от кофти скроени неща.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Къде отидоха хубавите анимета?  Публикувано на: Съб Сеп 25, 2010 11:00 pm |
 |
LinXnin |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 05, 2007 10:41 pm Мнения: 1142 Местоположение: Tokyo
|
Абе то си има хубави анимета , ама има ли кой да ги оцени? Аман от капризи... Не може всяко аниме да е шедьовър или дъ бест ъф дъ иър. Винаги си има средните , просто трябва да се оценяват и те ... Няма значение колко епа е едно аниме , това пък е супер глупав въпрос за повдигане ! Както даде добри примери за супер кратки фалкона над мене , така ги има и дългите като One Piece и др. Съгласен съм обаче с дикидера - не треа да има само с по 12 епа анимета... HyperExc написа: Абе да пуснат втори сезон на Gintama.  krish написа: Ще дам пример с Nurarihyon no Mago който ще бъде 24 епизода  а може да си го продължат по мангата, но... X2 both of them
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|