|
Дата и час: Нед Яну 24, 2021 11:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 1:30 am |
evip |
|
 |
|
Абе Итачи като герой е супер,много по добре е от неуравновесеното емо саске!
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 10:43 pm |
 |
nem13 |
|
 |
|
Абе... едно ме смущава в тази дискусия. Спорът дали Итачи бил нарисуван зле, или Какаши добре, или Шикамару като пън.... Не искам да ви набивам мнението си, въпреки че е отвратително истинно, но Наруто е една от най-грозно нарисуваните манги въобще и само отделни страници са добри. Единствения, от тези, които съм чел, който я минава, е Глас Камен...
А за анимето да не говорим - най-бездарните аниматори рисуват Наруто...

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 10:48 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
nem13, сещаш се, че за онгоинг шонените качеството трябва да е обратно пропорционално на броя епизоди  . Пък момците хукнали да дискутират кой как бил нарисуван  .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 12:18 am |
 |
Pokemon Forever |
|
 |
|
Еми незнам,ако е добър Итачи за мене не е тъпо нарисуван,но ако е лош е тъпо  .
По нататъка незнам какво става,няма никъде мангата на български  .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 4:46 pm |
 |
dantemp |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
alucard_itachi`` написа: Android написа: dantemp написа: Мен ме е яд че Итачи обира точките за сметка на много по готини Герои като Какаши, Хаку и Неджи. Ако толкова искате тъмен характер който да изглежда добре и да гледа лошо и надменно, Сасори цепи мрака ! Особено като го видях за първи път в мангата се замислих за сексуалните си наклоностти  ops: Да.И на мен Сасори ми се вижда по-весел от Итачи.  сасори весел...итачи ВЕСЕЛ!? лелеееееееее....гледали ли сте наруто бе 
Аз не съм казвал че е весел, а за пича най вероятно това е някакъв тарикатски начин да каже "тоя е пич"
П.П. Да бе, мн е грозен Наруто, по добре клечките и еднотипните герои от "нормално дългите" от Бибоп и духчето в клетка... я ме светнете кои анимета имат красив арт, че нещо ми се губи нишката... дайте няколко примера, да видя за кво иде реч, че явно пак съм останал аниме-недообразован...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 5:32 pm |
 |
dantemp |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Safiir написа: Че в Каубойския Боб са един милиард пъти по-добре нарисувани 0_о А ако говориш за керъктър дизайн това до голяма степен е въпрос на вкус.
Изобщо не ме кефят. Специално грозотията на главния герой може да се сравни единствено с Луфи... само дето Луфи в крайна сметка почна да ме кефи.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 5:42 pm |
 |
dantemp |
|
 |
|
Safiir написа: Значи проблема ти е керъктър дизайна. Щото арта и в One piece е един милиард пъти по-добър от този в Наруто. Въобще на мен би ми било невъобразимо трудно да измисля накое аниме с по-лош арт и анимация от тези в Наруто. Вярно в някои серии ги докарват прилично. Но в повечето е тооооолкова трагино положението, че просто нямат оправдание студио Пиеро.
Епа за керъктар дизайн говорим, нали за това е и темата. Щото на който и да съм показал артове с Какаши, Неджи и останалите куул-чета от Наруто, мн се е накефил. Тези пък от ОП предизвикват само ехидни подмятания за възрастовата група към която е предназначено анимето. Не съм демонстрирал много от другите, ама ефекта няма да е по различен, вярвам...
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|