|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 4:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: 2006г Аниме годината ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 3:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=176_1234423123.gif) |
KnX |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
точно когато си мислех че вече неможе да се измислят анимета с добър сюжет,че всичко се е изтъркало и вече просто няма какво да ми задоволи интересите(за аниме говоря) тази година получих ефекта Wow... Имам предвид излезнаха твърде много невероятни неща Хем оригинални хем добре направени честно казано според мойте виждания това е една от най-добрите аниме години ever discuss
_________________ bah
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 4:21 pm |
KnX |
|
|
съдейки по аватара ти да
100% ще пропусна нещо което си заслужава но ето ти няколко неща:
Black Lagoon
Code Geass
Death Note
Ergo proxy
Higurashi no naku koro ni
Ouran Koukou Host Club
Saiunkoku Monogatari
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Utawarerumono
xxxHOLiC
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Kanon (2006)
тези неща бяха наистина много добри и излезнаха всички в една година
иначе неща които стават за гледане и честно казано на мен ми харесаха много
тоест към горните бих прибавил и :
School Rumble 2 сезон
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
Black Blood Brothers
Busou Renkin
D.Gray-man
Tsubasa Chronicle 2ри сезон
също така имам огромни очаквания за някои неща които все още не съм гледал но 100% ще ги изгледам скоро ^^ :
Nana
Binbou Shimai Monogatari
Asatte no Houkou
Night Head Genesis
Ain't this a good year or what
_________________ bah
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 8:59 pm |
KnX |
|
|
хммм спомних си защо спрях да пиша в аниме секцийте
Цитат: nothing at all Ти ваобще гледал ли си нещо от тая година поне си обоснови отговора или главата ти е толкова навътре в гъза че неможеш да мислиш Цитат: Гледай Death Note Wink тази година не е излезнало само дет нот и това не е тема за предлагане на аниме а обсъждане на аниметата излезнали тая година Цитат: Излиза, че аз съм спал под камък, защото не съм попаднал на нищо от 2006-та което да става за гледане Shocked
мда прав си ти си спиш под камъка one peace и едва ли се интересуваш от други анимета
та така нека да ви помоля в тази тема да пишат хора които имат желание да дискотират аниметата излезли през 2006 година
като тези хора поне да могат да си обосноват отговора
а не неща от сорта да и не
____________________ Не обиждай потребители на форума..! SayanMk™
_________________ bah
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 9:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Така е , не само death note е излезнало тази година , адски трудно се сетих , добре че беше ти да ми кажеш
За другото си прав , не съобразих каква точно е целта на темата и се изложих / не ти бях прочел целия пост ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) / . Но според мен death note е най-доброто което е излязло тази година . Почитател съм на бойните анимета , тупалките и такива подобни , но това аниме е доста вълнуващо , може би най-доброто в жанра си ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) . Е , това си е мое мнение
Ех , пак надути спамери с по 30000 мнения се правят на много знаещи и се заяждат
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 10:29 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Феновете на дет ноут вече са толкова,че могат да се съберат и да наплескат заедно Наруто,Саске и компания
Аз определено не мисля ,че това е най-доброто аниме.Не ми хареса,даже от заглавията,които почнах се нарежда на задна линия.Сигурно ако изгледам абсолютно всичко може да намеря нещо което по да не ми хареса
Та до годината.
Беше изпълнена с хумор.Кламп се разписаха с Холик.Излезна 2ри сезон на School Rumble и си умрях от кеф.Черната Лагуна зае няколко месеца моето внимание "Just who were the good guys again?"
Welcome to the NHK и Host Club много ми харесаха.Може би първото малко повече,заради тематиката и реализма.Jigoku Shoujo получи втори сезон веднага след като е свършило (точно като Лагуната) на мен много ми допадна първи,за това си следя и втори ама малко се бавят с превода...
Като представители на романтичния жанр обърнах особено внимание на REC и NANA.Не мога да с еоплача ,бяха добри.Фейт Стей Найт също е един от фаворитите на годината (Въпреки ,че Широу мн ме дразни)
И как можах да забравя...близо 3/4 от годината си гледах Blood+ ...не мога да го извияся като нещо особено,но на мен супер много ми хареса.
Наруто и Блийч също изживяха и тая година.За себе си съм доволен,че все още ги подминавам като куче вече препикан хидрант ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .Мисля да ги избягвам и тази година
И сега Code Geaс и Yamato Nadeshiko остват в моя седмичен план за новата година.Kakto Futakamori-то на адското момиче...ама се бавяяят
Споделете как чувствате миналата година.Ще я запомните ли или ще я забравите.Отговори с "да" и "не" са нежелателни.Ако ви мързи да пишете...не пишете.Споделете ,на базата на кои изгледани заглавия давате мнението си.
И преди да забравя...2006 къртеше мивки ,знам,че съм изпуснал да спомена поне няколко заглавия,но здраве да е.Като последни думи бих заявил : Добре се посмяхме
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 10:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Хм, не мога да се сетя за нещо допълнително към списъка на KnX.
Наистина страшно силна година (пък си мислех, че нещо западна работата, особено покрай по-слабата 2005), но като че ли повечето добри заглавия бяха комедии/драми с разните му там бишоуджата и бишонени, джосей заглавия, etc.
_________
Btw, гледайте Code Geass ако още не сте, това е супер зарибявка.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 11:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Lorenar написа: РР. Ouran Koukou Host Club - от къде мога да си го дръпна? Интересувам се защото заглавието ми напомня на Oran High School Host Club което гледах преди около месец и мисля, че е страхотно.
Ouran koukou host bu е ouran high school host club на японски ^^
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 11:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Lorenar написа: РР. Ouran Koukou Host Club - от къде мога да си го дръпна? Интересувам се защото заглавието ми напомня на Oran High School Host Club което гледах преди около месец и мисля, че е страхотно.
Еми тва е същото да ти кажа....
П.П тцтц...изпревариха ме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 11:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Хм, същото е. Просто алтернативно заглавие на същото аниме.
И за OP спойлера... хм.. oohpsieee... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Всъщност мисля, че вече анимираха специално този момент...
Btw, на Блийч му свършиха филърите - от 110 почва новата арка. ^^ Тъкмо ще почна да го следя наново.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|