|
Дата и час: Вто Дек 10, 2019 4:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Аниме телевизия преведена на БГ  Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 11:04 pm |
 |
Naruto |
AnimeGod |
|
Да бе на 1 април ще я пуснат.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме телевизия преведена на БГ  Публикувано на: Пон Фев 25, 2013 1:20 am |
 |
Anubiss |
|
 |
|
Я, изрових интересна тема. Сега дават ли някакви анимета по телевизията и по кои канали? Аз само по axn sci-fi успях да намеря Наруто и ДБ, обаче са в кофти часове. Има ли вечерта по някой канал? П.С. Сега видях, че в петък ще дават шести и седми епизод от втория сезон на vampire knight. Ама къде са другите епизоди, мога само да гадая. Май само в петък ги дават.
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме телевизия преведена на БГ  Публикувано на: Пон Фев 25, 2013 1:32 am |
 |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2560 Местоположение: Търговище-Русе
|
дават и Slayers новия сезон (превели са заглавието Непобедимите, ако го търсите из тв програмите) - то го приключиха и качиха в замунда, но явно тече повторение колкото до други канали, по които дават анимета - май Super 7 спада към тази категория, защото се сещам, че даваха D.Gray-Man, darker than black и още няколко заглавия, но откакто се забих пред HBO-тата, все не ми остава да погледна Super 7 какво дават по него п.п. само ми беше смешно, че и от вестниците програмата, и от интернет програмата пишеха "D.Gray-Man" & "darker than black" анимации, а не анимета
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме телевизия преведена на БГ  Публикувано на: Нед Май 17, 2015 1:50 am |
 |
Llabroe |
|
 |
|
Цитат: по Ekids въртят Покемон - Джото сагата и май преди месеци някъде засякох и Бакуган Само Покемон е останал, така им пише в списъка. Цитат: По Супер 7 съм засичал някакво Монсуно То това не е ли американска работа ?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|