5! Според мен този е най-здравия, най-функционалния(все пак са няколко меча събрани в един) и определено най-плашещия.Ако ми се яви някой пред мен с такъв меч бих си плюла на петите
_________________ Where does the good go~
Заглавие:
Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 11:48 pm
inuyasha
RyuKo FanSubs
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
Вече сме 6-ма. И мен този най-мноог ме кефи. Просто кърти, и докато гледаш филма как го размята с лекота(при положение, че Cloud не беше някакво набито говедо)имаш чувството, че е лекичък и в същото време бая компактен Пък и специалните му способности(спеъшъли, мешъли, фатали, както щете им викайте)са много добри и хубави
Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 11:50 pm
cl1cka
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 8:00 pm Мнения: 107 Местоположение: София
Определено катаните на Зоро.Май аз посочих цели три Ама кво да се прави добър си е Зоро с тях и ще среже, който и да било друг меч на пътя си .Нали го е обещал на Куина (този момент в анимето беше невероятен).
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 7:15 am
toni933
Регистриран на: Пет Авг 17, 2007 4:22 am Мнения: 347 Местоположение: lewski, na 50 km do plewen e
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения