|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The Pocket Monsters Saga |Versus| The Digital Monster Saga Публикувано на: Пет Сеп 14, 2007 8:17 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Pokemon saga Versus Digimon saga И в двете става въпрос за деца и срещата им с чудовища И в двете световете се различават от нашия И в двете чудовищата могат да еволюират И двете са сред най-популярните детски анимета в света(е, покемон тежко бие диги тука, ама...).
Мисля, че е достатъчно почва за сравнение. Аз лично съм за Покемон. Ест. освен, че света е по-добре устроен, в анимето има поставени цели, които не са принудително възложени и за тях наистина героите се борят с хъс. Най-пагобното в решението ми изиграха последните супер-зле направени сезони на Дигимон, в които ....... видях покемони @_____@ ест. с други имена и тук таме некоя метална частичка.... мн бях разочарован! Дигимон сагата отпада тотално....
Пак казвам, не сравняваме 1 и 2, сравняваме 100 и 200 - целите поредици! Позволено е да гласуват хора, които са гледали минимум 2 сезона от всяка поредица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 15, 2007 9:44 am |
|
faye |
|
|
|
Пoкемон - колкото и да е популярно(нещо което не разбирам) фактите че епизодите са еднообразни и повтарящи се, света въпреки че е сравнително добре развит(има добро обяснение за случващите се явления) е замразен и не се променя, гороя само си върви напред назад и се бие(поне така е до към 150 епизод, нагоре се отказах да преглеждам, макар че мярнах 2 епизода от най-новия сезон но изглежда няма да има подобрение и там)
Дигимон - Първия сезон беше интересен, но втория го гледах преди няколко седмици няколко епизода и се отказах от него. Може би ми се видя прекалено пресилена идеята за продължение. Digimon Savers съм се наточила да го изгледам, като домомента от 1и 2ри епизоди които гледах когато излезе си спомням че анимацията беше сравнително наниво , действието беше типично запечено като за жанра и ми се видя като нова алтернативна версия на първия сезон от поредицата(дигимона на главния герой)
Ако трябва да избера какво повече ми понася - дигимон обира повече точки, просто защото покемон е безнадежно в очите ми
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 8:36 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
animester написа:
Ами защото:
1.Историята не е чак толкова лоша както ти я описваш
2.Значи все още печелят пари от новите сериии (и сигурно ще продължат)
3.Не всички мислят като теб!
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|